Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iruwioruworuw

wiec chodzi o chlopaka...

Polecane posty

Gość iruwioruworuw

Jest pewien chłopak, wczesniej jakos nie zwracałam na niego uwagi ale pewnego razu jego klasa miała lekcje koło mnie i podczas przerwy ja stałam z koleżankami przy klasie i rozmawiałam a on sie cały czas na mnie gapił razem z kolegą. I to nie było takie zerknięcie tylko sie gapił specjalnie zeby zwrócić moją uwage - tak powiedziała moja kolezanka. Prawie całą przerwe. Pomyślałam sobie ze jest jakis dziwny i wiecej sobie głowy tym nie zaprzątałam ale za tydzien było to samo. ale posunął sie o krok dalej xd siedziałam na ławce przy scianie a on ustawił sobie krzesło z 2 metry naprzeciwko mnie i sie tak wlepiał, ja na niego nie zwracałam uwagi, w ogole nie wiedziałam o co mu chodzi. Kilka dni temu kiedy wychodziłam z klasy zobaczyłam ze oni tez wychodzą i jeden kolega z jego klasy do niego podszedł i mowi : o patrz kto wyszedł. i sie tak zaczęli gapić na mnie znowu. Nie wiem co myslec o tym... Teraz kilka dni mija mnie bez słowa i nic sie nie dzieje. . Co myslicie o tym?

Gość iruwioruworuw
up

Gość iruwioruworuw
up

Gość gjbfs
mialam kiedys podobnie:) i napisalam do niego jak wyszlam ze szkoly, okazalo sie ze byl cudowny. zrob to samo, polecam, nic nie masz do stracenia, a brzydka jestes czy wlasnie na odwrot?:) niby glupie i wstretne pyt z moejej strony ale wzne.:)

Gość gjbfs
jak wyszlam, czyli jak skonczylam szkole, to bylo koniec 3 klasy gin, a Ty?

Gość iruwioruworuw
Wiesz co nie jestem brzydka.. Jakoś szczegolnie miss tez nie ale kurde, najgorsza nie jestem! Mam długie włosy proste brązowe, niebieskie oczy , waze 64kg 172cm. Nie jest źle mi sie wydaje!

Gość iruwioruworuw
moze ktos jeszcze sie wypowie?