Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaabcde

Dziecko z inna

Polecane posty

Gość zakochanaabcde

Nie wiem co mam robić, mam chłopaka od 3 lat, jesteśmy obydwoje w 1 poważnym związku razem ,tylko ostatnio nam sie nie uklada, poznalam chlopaka , nie jest polakiem ale mieszka w Anglii tak jak ja (nie jest anglikiem) zakochalismy sie, mial zdjecia z jaakims dzieckiem ale dowiedzialam sie ze to jego... zostawil tamta dziewczyne dla mnie ... i nie wiem co mam zrobic, powiedzial ze chce byc ze mna i ze zaluje ale nie zaluje dziecka oczywiscie tylko ze tamto nie wyszlo ... nie wiem czy byc z nim czy nie... moj chlopak powiedzial ze wszystko wybaczy i ze mam wwybrac... co robic...

Gość gwoli wyjasnienia...
i naprawde jak ci powiemy co masz zrobic, to to zrobisz? to chyba jakis zart!

Gość emigrantka z uk b
a ten nowy chłopak to z Pakistanu, Indii czy tez moze czarny?

Gość zakochanaabcde
Proszę Was, z zadnego z tych krajow, jest z normalnego kraju , nie nie zrobie tego co powiecie, raczej prosze o rady co wy byscie zrobily, napisalam to zbyt pochopnie...

Gość emigrantka z uk b
mysle ze jest to kluczowe z jakiego jest kraju, iz wszyscy muzulmanie maja wiele kobiet. I z wieloma maja dziedzi, wiec to nic nadzwyczajnego zostawic jedna dla drugiej

Gość zakochanaabcde
chrzescijanin z litwy...

Gość olivia dunham
a to indie czy pakistan to kraj nienormalny?? A tak serio, to wybacz zakochalas sie wielce. Ile go znasz? Tydzien, dwa??

Gość sdfghjkljhdsaSDFGH
czy naprawde chcesz byc z facetem ktory zostawil wlasne dziecko i kobiete dla nowej-....od ciebie tez odejdzie gdy pozna nowa milosc-po za tym zyc w leku...jesli zrobil to raz to zrobi znowu

Gość Zinnka
Facet, ktory zostawia wlasne dzieco, to dupek. Dziecko to obowiazek. Samo na swiat sie nie pchalo. Wiec jak juz na tym swiecie sie pojawilo, to jego rodzice musza sie nim zajac. Niedzielni tatusiowie, ktorzy widuja dziecko raz w miesiacącu, to dla mnie zera.