Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kojaccco

czy lysy facet moze byc przystojny? czy moze wam sie podobac?

Polecane posty

Gość kojaccco

i nie wstydzilybyscie sie ze wasz facet nie ma wlosow. a moze wam to przeszkadza kobietki? podzielcie sie waszymi opiniami. dzieki

jesli te wypadajace resztki ogoli na Zero-to nie...ale jak paraduje z ratowana ostatkiem sil wlosinka to _tak

Gość kojaccco
no ogolone na 1mm wiec widac ze byl brunetem...kiedys. nie ze maszynka do golenia az sie swieci i wyglada ( sorki przewrazliwionych) jak po chemioterapi. tak chyba jest lepiej jak cos zostanie na glowie?

Gość kojaccco
o kurcze jenifer. mile to jest ze ktos moze miec nawet slabosc. thanx

Gość Morelinka900
uwielbiam łysych :) I na glacę i na 1 mm i na 2 mm po prostu uwielbiam! :) więc odpowiadając na Twoje pytanie- oczywiście że może być przystojny, i może się podobać i uwierz, że nie tylko mi, ale wielu innym kobietą!

Gość Morelinka900
kobietom*- sorry, kilka miechow za granica siedze i juz takie byki :D

Gość kojaccco
nie spodziewalem sie szczerze mowiac myslalem ze zaraz poleca szczere fuje i bleehy.

Gość Morelinka900
no co Ty :) Nie masz pojęcia jakie to może być pociągające :) Mam kolegę, który ma problem z włosami, i ma na ich punkcie kompleks, bo mu nie rosną itd, ma tylko taki 1 mm meszek i broń boże mówić coś przy nim na temat włosów. Wszyscy się z niego nabijają, że taki nadwrażliwy itd, żeby sobie kupił coś na porost włosów, bo ma dopiero 30 lat, a mi na jego widok kolana miękną, po prostu koleś wygląda zajebiście i stwierdzam, że długie włosy by mu nie pasowały :D A tak... chętnie bym go wzięła na boczek :D

Gość a ja od roku jestem
zakochana w łysym i niskim i uważam ze jest super mega przystojny, no ale on mnie nie chce :-(

Gość kojaccco
wiadomo ze bylo kilku aktorow i modeli lysych i im to pasowalo i kazdy to akceptowal i mieli kupe fanow jak np maciek kozlowski- byl bardzo meski np ale wiadomo to byl aktor i ciesze sie zena codzien tez sa kobiety ktore lubia ten typ faceta

a ja tam uwielbiam łysych facetów, i takich łysiejących też, i siwiejących też. Mówię absolutnie poważnie! Dla mnie są bardzo sexy :)

Gość a ja od roku jestem
twierdzi, ze jestem z apiękna dla niego :-O dżizas! łysy facet jest super i panowie ceńcie się trochę, bo to, ze nie macie włosów w niczym wam nie powinno przeszkadzać

Gość kojaccco
zrobilyscie mi bardzo mila niespodziank tymi opiniami wiecie jak to jest- zazwyczaj nie pytam sie znajomych czy im sie podobam bo niewypada i jestem raczej skromny itp. dzieki wielkie popraswilyscie mi humor mega

Gość Puzel - Wuzel
kiedyś mi się nie podobali łysi faceci, wolałam długowłosych. ale teraz, z wiekiem mi się odmieniło. widac koło 30 kobieta się zmienia;) i uważam, że łysi faceci jak najbardziej są seksowni :)

ale umówmy się, nie łysy dresiarz! Tylko łysy, zadbany, męski mężczyzna :) eh... Kiedy mój mężuś lekko wyłysieje i wysiwieje... hehe

Gość a ja od roku jestem
tak tak łysy, zadbany, lekko wyrzeźbiony, inteligentnt i mądry

Gość Puzel - Wuzel
i faceci pamiętajcie, jak zaczynacie łysieć, to nie róbcie zaczesek, i nie hodujcie dłuższych włosów z tyłu i nie daj boże z wąsem a la Łukaszenka. wtedy strzyżenie na 2 mm. jak najkrócej i jest git :)

Gość Lysol
Siema, ja zauwazylem u siebie zakola w wieku 20 lat. I tak od 18 roku zycia gole sie na pale ale jak zauwazylem zakola to dostalem kompleksow na tym punkcie. Bo jak wlosy mi odrosna nawet na 2 mm to widac ze z przodu jest ich mniej niz z tylu, no i te zakola... To jest okropne. Teraz musze sie czesciej golic zeby nie bylo widac zakoli. Chcialbym miec geste wlosy, ktore raz bym zapuszczal a raz scinal, tak zeby bylo jakies urozmaicenie. Caly czas z lysa pala chodzic to monotonne, chcialbym zmieniac swoj wyglad co jakis czas.

Gość Majka895474
mi tez sie podobaja lysi

Gość gość27
spoko dziewczyny bo mam problem jeszcze daleko mi do łysienia ale już chcę mieć ten meszek na 1mm i teraz chyba przejdę z 5mm na 0mm albo na 1mm no wiadomo ile maszynka pozwoli.. heh :) jak przyjadę do domu to się tnę na 0.. :) tak btw testosteron aż się niecierpliwi żeby explodować, za granicą siedzę daleko bardzo od Polski - interesy, ale niedługo wracam.. wiek 27lat to chyba dobry na łysienie :):) i tak was wszystkie przelecę łysym bądź nie.. :)

Gość TAJEMNICZY GOŚĆ
łysy tak szczególnie Tupac Shakur i Dwayne Johnson xD

Gość gość
[3 sekundy temu] Jeżeli młody facet łysieje, to znaczy to, że ma słabe geny. Ogólnie łysienie jest powiązane z jakimiś zaburzeniami hormonalnymi lub defektem. W CZarnobylu dzieci łysiały, bo cierpiały na chorobę popromienną. Włosy im wypadały garściami i już nie rosły. Były chorowite i skażone radiacją. Generalnie chory organizm ma to do siebie, że wypadają włosy. Czynniki genetyczne w zasadzie po Czarnobylu i tym jak promieniowanie w latach 80 i 90tych docierało na ten teren Europy. Dlatego w Niemczech jest mniej młodych łysiejących i ogólnie na zachodnich terenach. Do tego też można śmiało dorzucić wariatów, którzy w młodym wieku sięgają po sterydy. To gwarantuje wcześniejsze wypadanie włosów. Później nie ma ani sylwetki ani bujnej czupryny. Z kolei młody typ, który bez powodu goli głowę na łyso, to idiota i w dodatku tchórz. Boi się, że dostanie w ryj.

Gość gość
łysy jest sexi. zazwyczaj maja mniej włosów z powou wiekszej ilosci testisteronu.a to ma duzy wplyw w relacjach intymnych oczywiscie na plus:)