Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stock

POMOCY

Polecane posty

Gość stock

Witam , potrzebuję pomocy. Zakochałam się w chłopaku z którym zaczęłam prawie codziennie spędzac czas. Co najlepsze spaliśmy ze sobą już 2 razy w tym samym łóżku i żadne z Was nie odważyło się nawet dotknac. A ja tego pragne! Nie oczekuję milosci, oczekuje przezycia czegos niesamowitego. W zyciu nie mialam ochoty tak na czlowieka... Co mam zrobic? NIe powiem mu tego, ze cos czuje do niego bo jestem pewna ze nasze relacje sie zmienia... Co mam zrobic? Powiedziec mu w jakis sposob?

Gość Nina 20
bahus ---> dobre :D

Gość dziubek 07
A długo sie znacie czy dopiero go poznałaś?

Gość stock
około 3 tygodni ...

bo to jakieś kosmiczne, żeby facet z kobitą spał dwa razy w jednym wyrku i nawet nie próbował? nawet żadnego mizianka? wierzyć się nie chce

Gość stock
ja już myślałam,że nie wytrzymam,ale jestem zbyt nieśmiała, ale on też mi powiedział, że jest nieśmiały.. boję sie zrobic pierwszy krok, ze mnie odrzuci. on 20 ja 17.

ale jaka niśmiałość, jak mieliście odwagę wylądować w jednym łóżku to gdzie ta nieśmiałość???????

Gość stock
Chyba nie wytrzymam i umowie sie z nim na jutro sam na sam i powiem mu .. tylko nie wiem co?

nic nie mów zacznij go całować, poczekaj jak zacznie się do Ciebie dobierać a reszta sama pójdzie a jak będzie się opierał to pokieruj jego reką tu i tam:) a jeżeli i to nie pomoże to weź go spakuj do kartona i wyślij na kamczatkę, będzie tam pasowal ze swoim temperamentem:D

Gość stock
napewno nie zaczne go calowac.. nie jestemna tyle odwazna... moze jakis inny gest?

a wejść do jednego łóżka to miałaś odwagę?

Gość stock
w tym nie bylo nic strasznego ;P Poprostu kazdy mial przedzielone miejsce gdzie spac i tak wyszlo ze spalismy razem ;)

i spaliście grzecznie w pidżamkach?"D spytaj kolesia wprost czy jesteś dla niego pociągająca

Gość stock
oo to juz lepsze :) i co dalej?

to zależy co odpowie a/ pociągasz, to Ty pytasz dlaczego tego nie okazuje b/ nie pociągasz, wariant z Kamczatką:)