Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsiana_panna

Windykacja intrum justica POMOCY

Polecane posty

Gość bezsiana_panna

mam nie splacona fakture z czasow kiedy prowadzilam dzialalnosc gospodarcza,teraz jestem bezrobotna bez prawa do zasiłku,nie mam samochodu,nieruchomosci w sumie nic co moga mi zajac,a i tak nie chca sie ze mna dogadac,kredyn tylko mnie straszy i denerwuje,moze wiecie jak sie z nimi w taki sposob dogadac? prosze o pomoc

Gość bsdfbklsdfkbsfsflsfblsflsf
To z czego żyjesz skoro nic nie masz?

Gość bezsiana_panna
szukam pracy a takto rodzina mi pomaga

Grzecznie się z nimi dogadaj to przesuną ci spłate długu. Ale im większy dług tym gorzej dla ciebie.

Gość świetnie....
A masz się czym przejmować naprawdę... Mnie tak ścigali kilka lat. Straszyli sądami, komornikiem itd... i jakoś nic z tego nie wynikło. Tylko, e ja dogadałem się z wierzycielem. Spłaciłem im w kilku ratach należności i po sprawie z justitią było. Teraz w ten sam sposób załatwiłem temat z PRESCO, czy jakoś tak. Oni tak naprawdę nie mogą Ci zrobić nic. Poza nieprzyjemnymi telefonami, których wcale nie masz obowiązku odbierać...;)

Gość bezsiana_panna
tak tez staralam sie ale oni tam zatrudniaja mega chamow,co strasza i w ogole nie idzie sie z nimi jakos dogadac, prosilam ich o jakas propozycje sensowna rat a dziad do mnie ze to ja mam sie starac i prosic go ,sama cos wymyslac,na koniec uznal ze jak nie mam pracy to nie mam kasy wiec najlepiej sąd :/ błedne koło

ja bym się próbowała dogadać z tymi ,którym wisi kasę. Te wszystkie firmy windykacyjne to śmiech na sali. Pracują tam imbecyle bez kultury w dodatku bardzo często zawyżają( i to sporo) kwotę zadłużenia. Najlepiej dowiedz się u źródła a nie u tych idiotów :)

Gość bsdfbklsdfkbsfsflsfblsflsf
Zawsze możesz wysłać do nich pismo z opisem sytuacji i zawsze jak dzwonią to możesz poprosić o rozmowę z kierownikiem, może prędzej się dogadasz.

Gość fsgytws
tak, czy inaczej kogoś przekręciłaś :(

Gość bezsiana_panna
no niestety to wlasnie mnie przekrecono i teraz musze placic za glupote i brak doswiadczenia :/ zycie :/ ale dziekuje za rady :) sprobuje sie dogadac z tamtymi

Gość windykacja87871
wlasciwie jak to jest z windykacja? czy to juz dlug jest sprzedany? czy im sie placi czy firmie co sie wisi? wie ktos?

Gość kurniczka99
no wlasnie ,jest tu jakis prawnik do pomocy? mam podobny problem

Gość bhfgfd
wspolczuje- parszywa firma, zaokraglili mi na moja korzysc ok 10 zl, po czym jak do nich zadzwonilam upewnic sie czy dlug zostal splacony, oni mi mowia, ze 30 zl do uregulowania :O pewnie odezwaliby siw po kilku latkach , przy odpowiedniej kwocie procentow, jakie by narosly

Gość kurniczka99
strasznych chamow zatrudniaja,chyba ich szkola zeby czlowieka totalnie zgnoic

Gość queenbee9
up

Gość magdagesllerrr
mam ten sam problem ;/