Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigproblem...

co zrobic? ;/

Polecane posty

Gość bigproblem...

witam...moj problem polega na tym ze mam bardzo duze kompleksy z powodu rozmiaru mojego członka...sadze ze jest on za maly...dlugosc 15cm a obwód 14cm...mam 20 lat...wiele dziewczyn sie za mna ugania i mowia ze jestem atrakcyjny itp (nie pisze zeby sie chwalic) wiec z wygladem nie jest zle...ale zawsze konczylem zwiazek jak czulem ze moze dojsc do zblizenia...nie moge sie przelamac...boje sie ze niezaspokoje swojej partnerki...nie wiem co zrobic ;(

Gość ROZPOCZONAosa
hm, pamiętaj długosc nie jest ważna TYLKO TECHNIKA! :) Znajdź partnerkę która zaakceptuje Ci całego !:)

Gość bigproblem...
technika techniką...ale mam obawy jak cholera...czyli jednak z Twojej wypowiedzi czuje ze jednak maly...

Gość ROZPOCZONAosa
Kobieta podczas stosunku nie zapyta "ile cm.?" .. Mówie Ci .. 15 cm to nie jest wcale tak mało. ROZMIAR PENISA NIE JEST WAŻNY! Pamiętaj członek nie jest nigdy za mały to kobieta sie powiększa :)

Powiem Ci, że nawet gdybyś miał 3 x większego żołnierza to i tak, gdybyś za swoim pierwszym razem NAPRAWDĘ ZADOWOLIŁ kobietę i to wyłącznie za jego użyciem to... Ja osobiście wystawię Ci pomnik i zacznę sie\ę do Ciebie modlić! Bo to będzie znaczyło, że jesteś Bogiem Seksu i ja chcę, żebyś zesłał na mnie łaskę. A jeśli Bogiem Seksu nie jesteś to nastaw się na to, że tak jak dla większości z nas, ochydnych satyrów, Twój pierwszy raz będzie co najwyżej taki sobie. O ile nie skończycz zanim nie wejdziesz. Ale nawet jeśli to nie pękaj. Nie Ty pierwszy i nie ostatni. Wyluzuj.

przed stosunkiem zozbudz ja gra wstepna tak na maxa niech dojdzie juz przy zabawie albo bedzie miac blizej a technika jest wazna a nie dlugosc czlonka i powodzania tyle

Masz Ci los. "sabaa" jak on za pierwszym razem jeszcze zacznie się zastanawiać, czy jego gra wstępna nie jest za mała to nici z całej zabawy. Jeszcze będzie się musiał z impotencji potem leczyć...

Gość ROZPOCZONAosa
CHŁOPAK da rade :P

Gość bigproblem...
na 100% dam rade :/ pewnie nie wiecie nawet jak to jest...

Masz rację, ja nie wiem. Mój pierwszy raz wyglądał tak, że kiedy w końcu rozebrałem dziewczynę (a nie było łatwo) i mogłem zrobić co chciałem, to się zorientowałem, że w zasadzie nie mogę nic zrobić. Za długo trwała "gra wstępna" i ze stresu już mi przeszło. Trzeba było udać, że się zreflektowałem, opanowałem, byłem rozsdądny itd.

Gość bigproblem...
zeszliśmy na temat gry wstepnej...hmm...juz sam nie wiem...z tego co widze to 90% tutaj to min 18cm...ehh..

Gość bigproblem...
haha...:/

Gość Dziecko Boże Drogie!
Mój były mial 15,5. Wiem , bo mi powiedzial, choc wcale nie pytalam. Seks z Nim to była czysta przyjemnośc, więc do dzieła :) PS: Twoche wiary w siebie !