Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margarytcia23

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość Margarytcia23

Witam :) Jestem z moim chłopakiem już 5,5 roku. Spotykamy się prawie codziennie. Problem jest w odwiedzaniu chłopka. Bywam u niego tylko raz na dwa miesiące i to tylko na godzinę lub dwie. Z jego rodzicami nie widuje się i nie rozmawiam. Jedynie spotykam się z nimi i jego bratem z okazji jakiegoś wesela. Jesteśmy tyle lat razem i ani razu z nimi nie rozmawiałam. Czy to normalne? On z moimi rodzicami ma bardzo dobre relacje. :)

Gość melaniiii
moze powinnas z nim porozmawiac jesli planujecie razem reszte zycie to wypadalo by zeby cie ze tak to ujme wprowadzil w wasza rodzine a moze on boi sie ze jego rodzice gdy poznaja cie blizej poprostu cie nie zaakceptuja

Rozmawiałam z nim wielokrotnie na ten temat ale on nie widzi problemów. Może by zaakceptowali a może nie. Jestem osobą miła i nie mam problemów z kontaktami z innymi ludźmi :)

Może lepiej ale ta sytuacja ma również swoje minusy. Gdy moj chłopka organizuje urodziny bądź imieniny to niestety nie jestem zapraszana i świętujemy w innym terminie tylko we dwoje.