Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły jak pies

żona mnie wkurza

Polecane posty

Gość zły jak pies

zona mnie wkurza i muszę to wykrzyczeć AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bo zły jestem jak cholera i nie mogę z tym nic zrobić bo ona jest w ciąży i nie powinienem jej denerwować. A ona wkur.... mnie już tak że mam ochotę ją zostawić no po prostu żywie do niej juz tyle uczuć że więcej już chyba sie nie da szkoda że już żadnych poozytywnych. dziewczyny szanujcie swoich mężów PROSZĘ facet, mąż, mężczyzna, chłopak to nie rzecz nie można przesadzać z wykorzystywaniem, i nie szanować go tylko dla tego że ma sie humorek bo sie źle czujecie. W końcu facet nie wytrzyma i zostawi was mimo że was kochał i pewnie nadal kocha. Bo chce żyć jak człowiek jak partner a nie rzecz. Doprowadzając faceta do granic wytrzymałości macie w domu bombę zegarową która na 100% wybuchnie bo nie jesteśmy ze stali. i tak sie zaczynają rodzinne problemy

ważną sprawą jeśli chodzi o kobiety , to są falowe emocje , które chcą zaszczepić facetom , by je dostawały z powrotem i tak w kółko...dlatego często pretensje , nieporozumienia itd ...poza tym ona jest w ciąży i ma bicia nie do opisania ...:P

Gość zły jak pies
jest uszczypliwa, prześmiewcza, opryskliwa, wulgarna, ostatnio nawet chamska!!!

Gość zły jak pies
była zabawna, elokwentna, bystra i nigdy nie robiła nic przeciwko mnie teraz ma we mnie największego wroga na świecie w domu jest wojna !!!

Gość zły jak pies
nie wiem czy taka była na pewno taką ją widziałem wrrrrrrrrrrrrrr teraz jest inaczej teraz jest źle

Gość uhhuijiop
Moze jej przejdzie po urodzeniu dziecka. Albo zrobi sie jeszcze gorsza.

minie jej to,zobaczysz:)w koncu jest w ciazy a jak wiesz to hormony dzialaja i to niezle:)

Gość zły jak pies
nie wytrzymam jestem na mega granicy wytrzymałości nawet nie chce mi sie walczyć o nią. w głowie mam tylko dziecko i tylko dla tego z nią jeszcze jestem inaczej bym ją zostawił

Gość karotamarchwiowa
a ty pewnie aniołkiem jesteś, małżeństwo to lepsze i gorsze czasy, albo przywykniesz albo sfiksujesz.

Gość zły jak pies
a może i jestem nie znasz mnei więc sie o mnie nie wypowiadaj co za babsko pisze bo mam problem czytaj temat -> żona mnie wkurza o tym możesz mi napisać a nie czy jestem aniołkiem czy nie

Gość nic nie dzieje sie bez przyczy
gdybys był aniołkiem to by sie nie czepiała..widac nie jestes

Gość Pani_F
Porozmawiaj z nią, że Cię frustruje

pai f a ona powie ze on ja frustruje.. I gdzie konsensus?

2011] 21:25 [zgłoś do usunięcia] zły jak pies jest uszczypliwa, prześmiewcza, opryskliwa, wulgarna, ostatnio nawet chamska!!! [ podaj przykład do kazdego zachowania..ocenimy kto zawinił

Gość Pani_F
Nie chodzi o to, że ja powiem twoje zachowanie mnie frustruje, a ona powie no Twoje też mnie frustruje. No dobra to koniec. Chodzi o rozmowę o swoich uczuciach emocjach, o przyczynach tych frustracji, o taką szczerą z wejrzeniem w głąb siebie. Powiedz, że czujesz się przytłoczony, zły itp. (nie wiem dokładnie jak się czujesz). Zapytaj się ją jak ona się czuje, co jest tego przyczyną. Czego pragnie, może jest coś, co ona, albo ty możecie zrobić, aby było lepiej.

Gość Pani_F
I nie pielęgnuj tak tych mechanizmów obronnych ;p

Gość zły jak pies
przykłady.. chyba żartujesz. To nie komisja śledcza żeby szukać winnego. Z resztą i tak masz wyrobione zdanie o facetach ( wynika z wypowiedzi) więc osąd jest już mi znany przed wypisaniem przykładów nie szukam tu rady. po prostu chce sie wykrzyczeć wygadać i wyrzucić złe emocje ...

Gość zły jak pies
dzięki Pani_F ale przerobiłem to już kilkanaście razy i faktycznie z dobrym efektem szkoda że na chwile ..........................

Gość ma prawo cie wkurzac
a ty poczytaj trochę o ciąży może cos ci się wyjaśni z drugiej strony też się nie dziwie że ma jazdy, zrobiłeś co swoje a ona teraz brzuch nosi a jeszcze poród przed nią :D współczuje i nie wiem komu bardziej bo ciebie przeklnie na pewno:D

no żeby tylko nie było to zachowanie "bo ja jestem w ciazy i mi wolno" :-o bo też jest to mozliwe... jno bo wszystko rozumiem ale niektóre kobiety rzeczywiście przesadzają...

Gość może to jest za późno
ale przyjrzyj się jej rodzinie i pozycji ojca w tejże, pierwsza hipoteza która się nasuwa jest związana z tym co piszesz co oznacza iż nagle Twój status partnera, męża, przyszłego ojca spadł na łeb dlaczego? najbardziej prawdopodobna odpowiedź jest taka że jej celem życiowym było dziecko i spełniłeś woje zadanie jako reproduktor została Ci jedynie pozycja woła roboczego a on stoi nisko w hierarchii dlatego rozejrzyj się dobrze w JEJ rodzinie i przygotuj plan B czyli ewakuację

Gość zły jak pies
w jej rodzinie rozejrzałem sie już przed ślubem jej mama bardzo szanuje jej tatę wzorowa rodzina maja czworo potomstwa i bardzo sie kochają zastanawiam sie dla czego mi przypadła czarna owca

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hahahahaha taka sobie wybrałeś partnerkę to teraz masz za swoje!

Gość może nie chciała dziecka
i jest wkurzona że zaciążyła?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to pierwsza wasza ciąża?

Oj to ja współczuje mojemu jak będę w ciąży bo już teraz bywam zołzą:) Wiem o czym mowisz bo moje dwie bliskie koleżanki jak były w ciąży to też miały niezłe humorki i biedni byli ich mężowie, nawet mi się oberwało;)

Gość zły jak pies
bardzo chciałem dziecka i nie żałuję ze zaszła w ciążę