Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaa

co byście z tym zrobiły?

Polecane posty

Gość Lilkaaaaaaaaaaa

jechałam dzisiaj busem i najadlam się dużo strachu. to byly głupie żarty ,ale serio się bałam. wsiadlam do busa gdzie był tylko kierowca i pare jego kumpli. na poczatku nie wiedzialam ,że to jego kumple. przez całą droge urzadzali sobie ,,zarty" w stylu ,, ale miło nam jechać z tobą" ,, no bardzo miło heheh" ,, a tyle lasow po drodze " nic nie mówiłam ,ale kurcze no mało jest zboczeńców i się bałam bo oni mieli wzrok taki jakby faktycznie coś chcieli ode mnie naszczęście na tym się skończyło zgłosiłybyscie to? może jestem jakąś sztywniarą ,ale skąd mogłam wiedzieć czy oni na poważnie czy nie?

Gość Lilkaaaaaaaaaaa
i jeszcze co mówili ..np tekst w stylu ,, czterech facetów i jedna kobieta.. no było by ciekawie" to nie jest ,, mala " przesada?

Gość nexttime
A co Ty chcesz zgłaszać? Po prostu buraki sobie z Ciebie jaja robili, bo widzieli strach w Twoich oczach. Ale absolutnie nie zrobili nic złego, co najwyżej głupiego....

jezeli faktycznie nie daje ci to spokoju to na Twoim miejscu poszłabym złozyć skargę na kierowcę .

Gość Lilkaaaaaaaaaaa
nexttime - wiem ,ale serio np się tak na moje nogi gapili itd,że się przestraszyłam. wiadomo ,że nie mówili tego calkiem na serio bo przecież mnie nie zgwałcili ,ale jestem na nich zla ,że musiałam się tak stresować . poza tym kierowca chyba nie powinien sobie pozwalać na takie coś? pierwszy raz sie spotkałam z czymś takim

Gość 3ba było
spisać numer rejestracji i wszystkie dane o busie, które ci się rzuciły w oczy a potem jednak zgłosić. Tym razem tylko postraszyli a nie wiadomo co będzie nastepnym razem.

Gość nexttime
Przepraszam, że o to zapytam, ale czy naprawdę jesteś taką pierdołą, że nie potrafiłaś im nic odpowiedzieć? Skoro Ci to przeszkadzało dlaczego ich nie ochrzaniłaś? Nie bronię tych chamskich gości, ale pewnie gdy zobaczyli, że siedzi z nimi taka sierotka to tym bardziej ich to zachęciło do żartów. A to że się patrzyli na nogi- co w tym złego? Jeśli Ci to przeszkadza to noś kiecki do kostek.