Gość scrletka Napisano Maj 24, 2011 Podoba mi się wszystko ok,ale..... pojebany Zaczeło się od tego Dał mi kwiatek na dzień kobiet wszystko ok mile Potem nic chodź się uśmiechałam,wpadałam na niego Podczas tych akcji, po prostu wykorzystywał sytuacje po prostu mnie macał Stwierdziłam, że zbok, dałam spokój Dzisiaj mnie zaczepił Cześć Cześć Jak ci na imię Aga Czy była byś chętna się umówić Jaką rozrywkę preferujesz chichot Olewałeś mnie mam cie gdzieś:) pa Potem tego samego dnia Kocham cie sorki jestem nie śmiały chichot Tak i obmacywałeś mnie Bo masz fajną dupną dupę i kładzie mi ręke na pośladku Zaraz dostaniesz w ryj Wal liść:) pa spieszy mi się to mówię ja potem bezczelnie klepnął mnie w pupę dasz mi numer kochanie? Nie Na prawdę przepraszam że nie zwracałem uwagi błagam cię.Ja się po prostu przygotowywałem, żeby głupot nie gadać Sorki że cie klepłem,ale nie mogę się opanować jak cie widzę kutas mi staje a widzę że mam szanse dlatego podbijam A nieśmiały jestem pa Jak się jutro mam zachować ignorować go, czy pozwolić mu się adorować:) Bardzo mi się podoba ale chyba jest jebnięty. Dzisiaj to chyba nie bede mogła spać z wrażenia i podniecenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach