Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lppppppppppppppppppppppppppp

czy myslicie ze schudne

Polecane posty

jedzac obiad(normalnie ziemnaiki i cos tam) a potem kolacje np, dwie kanapki chleba o 20 , pić wode i cwiczc, tylko ze na obiad troche duzo jem, ale myslicie ze takie ograniczenie cos da?(nie jestem głodna jak tak jem, tylko musze zmniejszyc i ograniczyc, zeby pozbyc sie obzarstwa i chce zeby zoladek sie przyzwyczail)

Gość nexttime
pieczywo i ziemniaka to chyba nienajlepszy pomysł, gdy chce się schudnąć.... Przy tym co piszesz to może i schudniesz, ale w przeciągu kilku miesięcy i to raczej mało

Gość nexttime
poza tym powinnaś jeść 5 niewielkich posiłków dziennie jeśli chcesz schudnąć. Im rzadziej jesz tym bardziej zwalnia metabolizm.

Gość rozłóż to co jesz na
4 -5 posiłków

heh, tak myslałam, bo mi ogólnie ciezko zrzucic bez ruchu, ale sniadan nie jem, bo nie moge, a po obiedzie nie ma czasu, wiec chyba nic z tego, ale mysle ze zawsze warto chociaz ograniczyc, dzieki bardzo :)

Gość nexttime
Śniadania są bardzo ważnym posiłkiem, więc jednak zachęcam aby je jeść. Poza tym dużo ruchu, dużo wody i dużo warzyw. Powodzenia!

wiem, ale tak byłam przyzwyczajana od małego(nigdy nie jadłam) i nie moge jesc sniadan bo zle sie czuje, a kilka h później nie ma czasu i nawet zpominam o tym,zeby cos zjesc długo by mówic... dzieki wielkie :)

Ja też nie jem śniadań i również ograniczałam tak jak ty i udało mi się. Schudłam 5 kg w miesiąc.Jadłam połowę tego co zawsze.

o kurczątko, a jednak można, może coś więcej byś mi powiedziała na ten temat :)

Zamiast ziemniaków surówka a w miejsce surówki ziemniaki. Oszukuj żołądek zieleniną i różnymi warzywami.Woda z cytryną i zioła.

ejj dobry pomysł, zamienic surówke i ziemniaki , ilosci, nie pomyslałam, dziękuje bardzo, ide spac zeby sie czasem na noc nie objesc, dobranoc

Gość jateszz
nie trzeba jeść śniadań według najnowszych badań. można jeść ziemniaki oczywiście nie codziennie i tylko gotowane.rzadne frytki czy takie tam. dużo ważyw i owoców. np. 3 różne surówki do obiadu. do kanapek pieczywo żytnie razowe z dużą ilość ziarenek góra zieleniny. nie kupuj rzeczy które są niezdrowe i tuczące ,a schudniesz napewno. dużo pij.