Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojtamojttam

MOJ BYLY MNIE WKUR.WIA

Polecane posty

Gość ojtamojttam

pisze do mojej przyjaciolki, ze mnie kocha, ze teskni. kiedy ona mu mowi 'znajdz sobie kogos innego, uloz sobie zycie' to on odpowiada, ze on nie ma sily teraz nikogo szukac i nie chce nikogo, bo musi sobie najpierw poradzic z samym soba. a kurwa szlaja sie po jakis portalach i zapoznaje sobie nowe laski z okolicy i z nimi pisze ;/ PO CHOLERE COS TAKIEGO ROBI?!

Gość łoooooooooooooo matko
prowo?

Gość ojtamojttam
nie, nie prowo, powaznie mowie ;/ nie wiem co robic, wysmarowalam mu niezlego maila, zeby sie zastanowil co wyprawia ;/

Gość ojtamojttam
ludzie pomozcie, dlaczego on tak robi? nie lepiej powiedziec 'ok to koniec' i zaczac zyc wlasnym zyciem? a nie tak sciemniac jednemu i drugiemu ;/

robi z siebie taka sierotke,ze niby nie moze dac sobie rady po rozstaniu z toba,a wszyscy dookola potem beda na ciebie gadac,jaka to ty zla jestes,a on taki biedny. Wez mu jakos daj do zrozumienia,zeby sobie darowal.

Gość ojtamojttam
no wlasnie napisalam mu maila ;/ wgl jak zapytal moja przyjaciolke o to, czy ja sobie juz kogos znalazlam i ona mu nie odpowiedziala, to sobie wkrecil, ze kogos mam ;/ nie wiem moze chcial zebym sie zazdrosna poczula, czy co ? ;/