Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy Facet...

Czy taka sytuacja dla was byłaby krępująca ?

Polecane posty

Gość Ciekawy Facet...

Tzn. na pierwszej randce kiedy by doszło do pocałunku i rozkręcałoby się czy jeśli facet złapałby kobiete za dłoń i położył ją na swoim rozporku albo jeszcze inaczej, wyciągnąłby swojego penisa i dopiero wtedy położyłby dłoń kobiety podczas pocałunku na nim. dodam, że byłby to duży penis. Jakbyście zareagowały na takie coś ?

Gość niezwykła kobieta
ty się najpierw zastanów co powinieneś ze swoimi dłońmi robić, a dopiero potem zastanów się czy wolno decydować za kobietę. A duży siur to tylko jakieś 30% sukcesu. Znacznie więcej wart jest takt i wyczucie.

Gość Ciekawy Facet...
no spoko spoko ale jeśli kobieta sama nie zabiera się do tego bo udaje niewiniątko albo się krępuje to chyba lepiej ją pokierować :P

Gość brawoooo
niezywkła kobieta... miałem te same słowa na koncu języka,

Gość taka sytuacja nie byłaby
krępująca, tylko żenująca, miałam niedawno identyczną sytuację i facet już u mnie nie masz szans, zgadnij dlaczego.

nie ma szans, w sensie tamten facet, nie ty autorze .

w takim razie ona była na randce, a ty autorze na sex spotkaniu, stąd twoje obecne rozterki.

Gość Ciekawy Facet...
To nie bylo tak ;) Ale mialem taka sytuacje , poznalem kobiete w pubie ;) mocno zaszalelismy ;) drinki taniec pocalunki a pozniej wyciągnąłem go i dałej je w dłoń a było to już na zewnątrz i nie narzekała zaczęła mruczeć jak kotka ale niestety przerwała tą chwilę nam jej koleżanka.