Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie z doopy

Ile macie par kolczyków? Jak często kupujecie nowe? ;)

Polecane posty

Gość głupie pytanie z doopy

Ja mam ok. 35 i uważam, że to zbyt wiele, bo niektóre noszę naprawdę okazjonalnie, a z innymi potrafię nie rozstawać się przez tydzień. Nowe kupuję, gdy zwęszę okazję na allegro albo uwiedzie mnie jakiś wzór, średnio parę na miesiąc-dwa.

Gość kolczyki to coś co kocham
Ja nigdy nie liczyłam ile mam par kolczyków, ale muszę przyznać że naprawdę sporo. Też tak mam, ze niektóre noszę często a niektórych w ogóle albo bardzo rzadko. Teraz już kolczyków nie kupuję, bo od jakiegoś czasu sama je robię :D I jak zaczęłam kupowac materiały do robienia biżuterii, dopiero wtedy zrozumiałam jaka byłam głupia i naiwna kupjąc kolczyk i płacąc za nie 15 zl, a w rzeczywistości one były warte góra 3 zł :O

Gość zaciekawionaTOBĄ
ja kocham miec ozdobione uszy, mam manie, raz na tydzień moze z 2 pary? Często bywam w jakiś drogeria to kupuje:) ale jak zawsze mam swoje ulubione:)

Gość upppppppppnjbh
;)

Gość ja mam ok. 5-7 par
i myślę, że to w porządku ilość

Gość umierająca ze śmeichu
nie mam wiele, ale te, które mam są srebrne albo złote :) nie kupuję w drogeriach i na straganach :) większość moich kolczyków to prezenty od męża. Oprócz obrączki to jedyna biżuteria, jaką nosze :)

Ooo hohoh ho :D całe wielkie pudełko i drugie tyle bransoletek :p Oczywiście nie wszystkie jakies kosztowne, ale mam bzika na tym punkcie i kupuję każde które mi sie spodobają a potem niektóre z metką leżą :p

Gość Zielona Ksiezniczka
Pewnie ok. 40 par, zdecydowanie za duzo ale uwielbiam kolczyki :) Nowa pare kupuje tak ok. co dwa miesiace, ale czasami mi odbija i kupuje kilka par na raz :S

ostatnio kupilam sobie na allegro wielka pake kolczykow 50 szt za 4 zl. i wszystkie srebrne i ze szlachetnymi kamieniami. a do tego wszystkie maja certyfikat.

Czy Ty podszywie nie masz nic od siebie do powiedzenia tylko łazisz za ludźmi i pierdolisz głupoty?

laze za to ba po oddziale psychiatrycznym i sprawdzam na jakie tematy wchodzisz i wtedy sie podszywam.

o, a ja myślałam, ze ty to ty :) i miałam pisac, że bajerujesz z tymi kolczykami za 5 zł :D

Gość ffaset
ja mam 3w sztuki. zaden nie ma pary

sory, ze tu pytam, ale pwoeidzcie mi, dlaczego gdy chcę teraz założyć temat na kafe, to mi wyskakuje, że nie mogę, bo założyłam już 10 przez ostatnią godzinę? nie założyłam żadnego, to jakiś idiotyzm!

Gość maaavala
Ja mam tylko 1 parę złotych i 13 srebrnych, nie noszę sztucznych bo jestem alergikiem

Gość maaavala
mam 1 złotą parę i 13 srebrnych, nie noszę sztucznych bo jestem alergikiem

Gość antypingwin
nawet nie chce mi sie liczyć-od groma i ciut ciut. Sama robię :D

Gość ffaset
tak czasami jest coś się pieprzy.

Gość noele noele
ja na pewno ponad 50..

Gość To ja ona !
Myślę, że około 300 - 400. 1/3 kupiłam, resztę sama zrobiłam. Większość jest posrebrzana na biglach srebrnych z kamieniami, część ze Swarovskim, reszta srebrna.

Gość To ja ona !
Tez nie wszystkie jestem w stanie nosić, ale nie mogę się powstrzymać i wciąż dochodzą mi nowe...

Gość A moze ktoras z Was chcialaby
kupic kolczyki? Potrzebuje kasy a nie wiem juz cos sprzedac...

Gość kolczykowka
A ja mam taki problem, że mam małe dziurki w uszach,jestem kobietą w średnim wieku, dziurki w uszach mam juz 20 lat. No i w te moje dziurki w uszach mogę wsadzić tylko cieniuteńkie druciki. Złote kolczyki są za grube i mi ucho puchnie, oraz leci mi z nich ciecz. Dlatego kupuje sporadycznie kolczyki gdy sprawdzę w moim uchu że są cieniuteńkie. Kolczyków mam mało. No i noszę tylko wiszące, bo wkręty mi rozpychają dziurki w uszach. No i kolczyki muszą być leciutkie, bo się boję, że mi się dziurki rozciągną. I będą okropne.

Gość A moze ktoras z Was chcialaby
Wiesz, ja tez mam male dziurki i kupilam ostatnio ozdobne sliczne bigle i nie moge ich wlozyc do ucha, musze uzywac zwyklych Tobie poradzilabym zakup na Allegro cienkich srebrnych bigli i kupuj smialo kolczyki, wystarcza kombinerki i mozesz sama wymienic (przynajmniej nie w jubilerskich a w handmade, ale i w tych pierwszych czesto tez_