Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest ????

Panowie jak to jest?

Polecane posty

Gość jak to jest ????

Panowie jak to jest, bo zawsze mnie to zastanawia, czy poruszanie nogą tzw syndrom niespokojnych nóg, jest oznaką podniecenia?

Gość kkoonnttrroollaa
Trudno powiedzieć.Być może.Ale może być to tez objawem pełnego pęcherza.:classic_cool:

Gość dr onovalff
To mogą być tzw akatyzje

Gość jak to jest ????
ale jednak coś jest na rzeczy z tym podnieceniem?

Gość dr onovalff
Napewno:classic_cool: ICD-10 G21.1 Akatyzja (gr. /akathisis) zespół objawów, polegający na występowaniu: pobudzenia ruchowego - przymusu bycia w ciągłym ruchu. Osoby dotknięte akatyzją nie mogą usiedzieć nieruchomo, ciągle poruszają kończynami, stają, zmieniają pozycję, nieustannie chodzą. lęku rozdrażnienia trudnego do zniesienia niepokoju. Jest przeciwieństwem akinezji.:classic_cool:

Gość jak to jest ????
ale mi chodzi raczej o sytuację, ze facet siedzi normalnie spokojnie. ale jak pojawia się koło niego kobieta to nogi mu zaczynają latać :P

Gość dr onovalff
Za to....idąc za powyższym opracowaniem...w stanie podniecenia.....właściwy organ wienien znajdować się w majestatycznym "osłupieniu" i akinezji j.w.:classic_cool:

Gość dr onovalff
ale mi chodzi raczej o sytuację, ze facet siedzi normalnie spokojnie. ale jak pojawia się koło niego kobieta to nogi mu zaczynają latać Jeśli da się wykazać związek z takimi ruchami a obecnoscią kobiety,to TAK-to jakby objaw podniecenia i podekscytowania.Ewolucyjny atawizm z czasów gdy samiec widząc atrakcyjna samicę gotował sie na Nią do "skoku". :classic_cool:Dziś jednak w społeczeństwie postępu i cywilizacji,gdy takich "skoków"zakazuje prawo i szerokopojeta "umowa społeczna".......samiec może sobie co najwyżej "pokręcić"niespokojnie nogami. Dziekuje Państwu za uwagę

Gość jak to jest ????
a jakiś zwyczajny pan by się mógł wypowiedzieć jak to jest?

Gość dr onovalff
:classic_cool:Miało być...rzecz jasna...i jakto mówią moi koledzy z wydziału zoologii....Jak suczka nie da...piesek nie weżmie:classic_cool: Raz jeszcze dziękuje za uwagę

Gość Dress na mecie w necie
"a jakiś zwyczajny pan by się mógł wypowiedzieć jak to jest?" Spoko....Ja ja obcinam jakąs sexi Maniurkę a ona jest bliżej to zanim zagadam a widze ze mnie kreci to nogami tak przebieram.Tak robi facet jak jest zajarany na fajna laseczke:classic_cool:

Gość jak to jest ????
pisząc zwyczajny, miałam na myśli zwyczajnego faceta :P

Gość Zwyczajny Facet......
Trudno powiedzieć-to co się określa jako "niewerbalny język"ciała....jest bardzo szerokim zjawiskiem i wiele takich w jego ramach odruchów jest nieświadomych....przykladowo-po przeczytaniu tego tematu ja osobście zastanowilem sie czy tak mam i wiesz do jakiego wniosku doszedłem??Ze jest rzeczywiście tego typu reakcja na kobiety jakie zwrócą moja uwagę choć nie jest ona w mym wypadku dominująca...co więcej zauwazam tę reakcję też czasem u kobiet[nie pochlebiając sobie zbytnio]:classic_cool:

Gość jak to jest ????
dziękuję za odpowiedzi :) jeśli ktoś ma jeszcze ochotę to zapraszam do pisania, b naprawdę mnie to zastanawia :)

Gość jak to jest ????
?????