Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaabbbbbbbssssssss

Co mam zrobićć????

Polecane posty

poznalam pewnego faceta. zależy mi na nim ,ale jak na znajomym , a on chce czegoś wiecej. niestety jest dla mnie wręcz odpychający z wyglądu mimo ,że wygląd w związku nie jest dla mnie jakiś bardzo ważny A on codziennie wydzwania do mnie , pyta czy ma u mnie szanse.. powiedziałm mu pare razy wprost ,że nie ,a on sobie nic z tego nie robi nie chce żeby sie obraził , chce żebysmy zostali znajomymi ,ale on widzi to inaczej :( Nie chce z nim zrywać znajomości ,a chce żeby przestał myśleć o jakimś związku ze mną

up up

Gość nie odpisuj nie odbieraj
nic zerwij te znajomosc

Gość SFREDERDFG
MIALAM IDENTYCZNIE...NIESTETY ON NIE ODPUSCIL, ZNAJOMOSC UMARLA SMIERCIA NATURALNA, NO MOZE JA JEJ TROCHE POMOGLAM

a ja nie chce żeby ta znajomość umarła bo mi na niej szczególnie zależy . ale nie potrafie sobie wyobrazic żeby np mnie pocałował itd od samego poczatku to wiem ,że nie będę z nim może ewentualnie być moim adoratorem ,ale nie odzywać się codziennie itd Masakra :O nawet zaczyna zboczone rzeczy mi pisać w stylu ,, nie obraż się ,ale zastanawiam się ajkby to było całować każdy kawałek twojego ciała" ja mu pisze,, kubuś ,ale pisałam ci żebyśmy zostali znajomymi" a potem on dalej swoje itd

z kolei jak przestane odbierać to się obrazi.. no i co mam zrobić? da się coś żeby wilk był syty i owca cała>?

Gość FREDERDFG
chyba nie bardzo...ja poznalam kolesia calkiem przypadkiem, potem szybko sie zaprzyjaznilismy, sam w dosc szybkim czasie nazwal mnie swoja przyjaciolka, zwierzal mi sie ze wszystkiego, a ja jemu tez,,....to byla jedyna taka osoba ktorej moglam powiedziec wszystko...fajne smsy, zawsze moglam na niego liczyc, dlugie rozmowy, spacery..w koncu calkiem przypadkiem doszlo do pocalunku, po tym ja mu powiedzialam ze nic z tego nie bedzie, ze mozemy byc tylko przyjaciolmi...ale on nalegal, inicjowal spotania, nie raz chcial pozalunku...niestety musialam zaczac go unikac, nie chcialam ale nie mialam wyjscia. Nie chcialam go ranic, wiec uznalam ze to najlepsze rozwiazanie..i tak jakos nasza znajomosc sie urwala....i w twoim przypadku mysle ze to bedzie tez najlepsze.

my się nawet nie zaprzyjaźniliśmy znamy się od może 3 tygodni ,a on mi nie daje spokoju ( dzwoni pare razy dziennie , pare razy dziennie pisze te smsy.. on twierdzi,że ,,i tak uda się mu mnie poderwać" mówi to nby na żarty ,ale to nie jest żart niestety.. mówiłam mu ,że nie chce mu robić nadziei itd ,ale to nic nie daje bo on np jak się zobaczymy gdzieś tam to chce mnie trzymać za ręce nagle itd

Czytająć książkę ostatnio 'Dlaczego Mężczyźni kochają zołzy" zostało to wytlumaczone więc się podziele. Jeśli facet nie widzi zainteresowania z Twojej strony to stajesz się dla niego wyzwaniem, on jest takim łowcą który chce upolować ofiarę, a im bardziej jesteś nieprzystępna tym jemu bardziej zależy. Jeśli natomiast wykładasz mu wszystko na tacy, jestes uległa pokażujesz że Ci zależy i że on jest całym swiatem to on się zniechęca. Więc jeśli chcesz się go pozbyć jeśli np powie że lubi dzieci to powiedz że Ty tez uwielbiasz marzysz conajmniej o 6 i dlatego chcesz szybko wyjść za mąż i jak najszybciej wziąć się za plodzenie dzieci-taki przykład z książki podobno odstrasza :)

w sumie racja.. on akurat by chyba chcial mieć dzieci więc może powiem ,że ich nie znoszę czy coś żeby go zniechęcić ;)

Można też jeszcze w inny sposób , zacząć sie kleić do niego wydzwaniać pytać oo wszystko gdzie jest co robi generalnie nie dawać żyć ;) albo prosto i dobitnie jak Korba w Lejdis spławiła adoratora ;)