Gość Kasaja Napisano Czerwiec 14, 2012 tyle tego na rynku, że juz sama nie wiem co kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lotawa Napisano Czerwiec 16, 2012 też mam z tym problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja.D Napisano Czerwiec 19, 2012 ja postawiłam na Biominsil i nie żałuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasaja Napisano Czerwiec 24, 2012 Cały czas waham się miedzy Zacti + a Biominsil a wakacje już tuż tuż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tatina Napisano Czerwiec 28, 2012 sama musisz podjąć decyzję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasaja Napisano Lipiec 1, 2012 tym razem zdecydowałam się na Zacti + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja.D Napisano Lipiec 4, 2012 to napisz czy działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasaja Napisano Lipiec 8, 2012 dam znać czy i jak na mnie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alic-jaD Napisano Lipiec 12, 2012 ja jestem na royal-slim i w tydzień schudłam 1,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolciaL Napisano Lipiec 13, 2012 DO ALIC-JAD.Hej Szukałam własnie jakiejś stronki z opiniami tego specyfiku Royal-Slim ale nigdzie nie znalazłam.Powiedz czy to naprawde działa,jestes na jakiejś dodatkowej diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alic-jaD Napisano Lipiec 14, 2012 na żadnej diecie nie jestem, tylko przyklejam plastry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liberek Napisano Lipiec 17, 2012 a ja kupiłam biominsil i to już po raz drugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolciaL Napisano Lipiec 17, 2012 DO Alic-JD Długo ich używasz? Jakie efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alic-jaD Napisano Lipiec 19, 2012 używam ich od dwóch tygodni i moja waga zmniejszyła się o 2,80 kg, są na prawdę świetne i mam nadzieję, ze nie przytyje po zakończeniu przyklejania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liberek Napisano Lipiec 22, 2012 ja tez sie boję żeby mnie dopadł efekt jo-jo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasaja Napisano Lipiec 24, 2012 dostałam Zacti + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liberek Napisano Lipiec 30, 2012 w tydzień z biominsil schudłam 2 kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasaja Napisano Sierpień 2, 2012 a ja przez tydzień na Zacti + schudłam 1,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tatina Napisano Sierpień 4, 2012 pięknie dziewczynki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liberek Napisano Sierpień 9, 2012 w drugim tygodniu schudłam 1,5 kg - jestem już chudsza o 3,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Satum Napisano Sierpień 12, 2012 czyli działa, rozważę chyba jego zakup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasaja Napisano Sierpień 15, 2012 a ja na Zacti + w trzy tygodnie 4 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Satum Napisano Sierpień 19, 2012 a ja sie zdecydowałam na biominsil i czekam na przesyłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liberek Napisano Sierpień 22, 2012 skończyłam z wynikiem minus 5,20 kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Satum Napisano Sierpień 23, 2012 gratulacje, marzy mi się taki wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liberek Napisano Sierpień 25, 2012 trzymam kciuki za Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Satum Napisano Sierpień 27, 2012 zaczynam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasaja Napisano Sierpień 30, 2012 trzymaj się Satum i powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Satum Napisano Wrzesień 2, 2012 dzięki, wkrótce napisze czy coś zmienia się z wagą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Satum Napisano Wrzesień 5, 2012 pierwszy kilogram uciekł, oby były dalsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach