Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siabadabada

Kontracept !

Polecane posty

Gość Siabadabada

Witam Panie :D Panów również :P Od tamtej środy - czyli dziś będę brała 7 tabletkę biorę Kontracept. Zaczęłam je brać pierwszego dnia okresu. Na ulotce pisze, że jeśli tabletkę wezmę 1 dnia okresu to już od tej pierwszej tabletki jestem zabezpieczona. Na forach takich powiedzmy bardziej medycznych też podana jest taka informacja. Jedna na samosiach itp. kobiety piszą, że lekarz im mówił, że nawet jak wezmą tabletkę 1 dnia okresu to na dobrą sprawę są zabezpieczone dopiero od następnego blistra !! W najlepszym wypadku po 14 dniach przyjmowania tabletek I przyznam, że trochę spanikowałam, bo wczoraj ( 6 tabletka ) już kochałam się z chłopakiem bez dodatkowego zabezpieczenia z tym, że nie kończył w środku. A tu nagle takie rewelacje w internecie znajduje ... Dodam tylko, że tabletki biorę idealnie co do minuty wręcz To jak to jest ? Jestem zabezpieczona od tej pierwszej tabletki ? Stosuje któraś z Was kontracept ? Jak było w Waszym wypadku ze współżyciem ?

Gość Siabadabada
upppp

Gość Siabadabada
no nie wierzę, że nikt tu tabletek nie bierze:P

Gość garnier krem
mysle ze jestes zabezieczona od 1 tabletki jak pisalo w ullotce

Gość Siabadabada
jeszcze ktos się wypowie ?

Gość PAULIS1999990
Ja biorę kontarcept od jakiegoś czasu i mi lekarz też mówiła że odrazu jestem zabezpieczona , i kochałam się z chłopakiem kończył w środku i jakoś normalnie dostaję okres (z odstawienia) więc wychodzi na to ,że wszystko gra. Na początku się bałam ,żeby kończył tam... ale okazało się ,że nie ma czego.