Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oo ja pertollle

Jestem facetem i mam 163cm wzrostu. Czy może byc cos gorszego ?

Polecane posty

czesc Imadlo tez masz problem z rozmiarem? :)

Gość IMO13829 no2
Ale on z penisem po ulicy nie spaceruje :D zresztą .... liczy sie tylko kasa ,Sarkozy jest brzydki ,ale ma ojro :classic_cool:

Gość Ojtakaja
Autorze, poza tym jak możesz chcieć być wyższy i jeździć na wózku? Nigdy nie zrozumiem zakompleksionych męzczyzn. Kiedyś po prostu myślałam, że taki okaz, jak zakompleksiony facet, nie istnieje...

Gość IMO13829
Ave Czizas! Chcesz złożyć MI hołd sprawdzając? ;)

Gość IMO13829
puściłem się wczoraj za kasę z 40 latkiem o wzroście 160cm

Chcesz złożyć MI hołd sprawdzając? cholera nie wzielam lupy :)

Gość IMO13829
O już jakaś puszczalska poczuła się obrażona. :D Ave Czizas! Do pomiarów wystarczą Ci usta! :classic_cool:

Gość aha-aha-aha-aha
wiesz co powiem ci tyle znam osobę (facet) która ma 165 więc jest niski. jest moim szefem i właścicielem firmy w której pracuje. na co dzień spotyka się z prezesami innych firm i ubija z nimi interesy. jest szanowany, ma bardzo ładną żonę i dziecko. jego wzrost nikomu nie przeszkadza. ja o jego wzroście może myslałam przez pierwsze dni odkąd go poznałam, teraz to nie ma żadnego znaczenia - to jest po prostu on a niego jego wzrost. więc nie ró tragedii i nie zwalaj winy za swoje życiowe niepowodzenia na swój wzrost tak najłatwiej

Imadło nigdy mi nie szlo picie przez rurke :)

Gość IMO13829
Ave Czizas! Utykała w gardle? ;)

Gość opppp.pl
autor to typowa zyciowa fleja U mnie na studiach byl chłopak podobnego wzrostu ,i wiele dziewczyn nawet tych b. ladnych i sporo wyzszych biegało za nim (a wcale bogaczem nie był) , mial super charakter ,do tej pory go dobre wspominam... :)

Gość IMO13829
Bardzo podobają mi się takie przykłady. Ja za to znam dwóch "ruchaczy" - dziewczyny zmieniają co dwa tygodnie. Czy to znaczy, że wszyscy faceci są tacy? Czy to znaczy, że nie istnieją dorośli prawiczkowie? Czy to znaczy, że Ble Ble nie istnieje? Odpowiedzi na te pytania usłyszycie w kolejnym odcinku serialu "Pierdolicie jak potłuczeni!" - Zapraszam! :classic_cool:

Ave Czizas! Utykała w gardle mama mowila ze nie wolno brac malych przedmiotow do buzi wiec nawet nie bralam sie za trening :) Autorze masz brata blizniaka? bo jesli tak to trzeba zabezpieczyc przyszle pokolenia i skierowac Cie automatycznie na terapie

Gość IMO13829
Ave Czizas! Czy to znaczy, że połykasz? :D

Czy to znaczy, że połykasz? wcieram w pory :)

Gość Beria
"ale napisales wez na wozku..... ciesz sie tym co masz kobiety srednio maja 153" Chyba w Bangladeszu:classic_cool:

Gość IMO13829
Ave Czizas! Czy to znaczy, że tak gorliwie mierzysz, że krem się wydziela? Jak? Przez tarcie? Wytłumacz! ;)

Gość retwtertert
ja mam faceta który ma 160cm i co? kocham go i tyle

wytlumacz, wytlumacz... IMadlo use your IMagination :)

ja mam faceta który ma 160cm i co? kocham go i tyle to pociesz Autora i tez go troche pokochaj :)

IMO - ale ty glupoty opowiadasz ja nie twierdze zadnym badania ale stwierdzam fakt nie trzeba byc wielkim ze by kobiete zdobyc wystarczy byc w miare atrakcyjnym i tyle wzrost nie ma duzego znaczenia i tyle :)

Gość IMO13829
Ave Czizas! Ale...ale..aby ruszyć wyobraźnie, ja need pictures (of tits preferably)! ;)

Gość IMO13829
*BLE BLE* "IMO - ale ty glupoty opowiadasz ja nie twierdze zadnym badania ale stwierdzam fakt nie trzeba byc wielkim ze by kobiete zdobyc wystarczy byc w miare atrakcyjnym i tyle wzrost nie ma duzego znaczenia i tyle" Ble Ble - przeczytaj jeszcze raz co wypisujesz. Co? To znaczy, że wzrost nie składa się na atrakcyjność fizyczną? Nie ma dużego znaczenia? To czemu brak wzrostu trzeba NADRABIAĆ innymi cechami? Przecież, tak nie powinno być wedle Twojego toku rozumowania. Obudź się - wzrost, wygląd, kasa (i gdzieś tam z kolei charakter) MAJĄ ZNACZENIE. Z jednym "ale" - waga tych cech, dla każdej osoby może się różnić. A kobietę może 'zdobyć' nawet niepełnosprawny psychopata/morderca...

My tits, My temple wiec jesli nie jestes bostwem tejze swiatyni to musisz korzystac z szablonu - patrz redtube :) a tymczasem 🖐️

Gość dentysta?
Może być cos gorszego. Ja jestem facetem, mam 150 cm wzr. i zyebaną psychę.

Gość IMO13829
Ave Czizas! I see...wymagania bab. Teraz już nie chcą super samca ale BOSKIEGO! 🖐️

Gość IMO13829
Też spadam, żeby Ble Ble nie powalił mnie znowu swoją logiką, a broń Boże jak jeszcze Janker przyjdzie, to się w ogóle wścieknę. :D

163 cm wzrostu daje szanse na pannę o wzroście ok. 150 cm. zawsze coś :P 🖐️ IMO :classic_cool:

IMO - chryste czlowieku jak sie jest wysokom przystojnym brunetem to dobrze no ale jak sie nie jest to sie nic nie stanie przeciez nie no co ty wystarczy wmiare wygladac znaczy sie nie byc jakims brzydkim i juz jest duzo kobiet ktorym nie przeszkadza niski wzrost

Gość khymkhymkhym
IMO najpierw trzeba cokolwiek wiedziec na temat tego wlasnie prezydenta a potem krytykowac moja wypowiedz. Francuzi potrafia dosc szyderczo traktowac jego wizerunek, postac i posuniecia - jednak nigdy nie zauwazylam by jego wzrost byl celem zartow. Dlatego wlasnie podalam ten a nie inny przyklad. Moj maz tez nie jest wysoki, zwrocilam na to uwage dopiero kiedy ubralam szpilki. Nie przesadzajcie - wzrost moze byc wyznacznikiem ZEWNETRZNEJ atrakcyjnosci ale niczym ponadto. Proste?