Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosobasmutnaaaaa

ide z tej głupiej kafe...

Polecane posty

Pracy jak nie miałam tak nie mam i tyle :( co tu robić dalej? ide się germanizować - tylko tyle mi zostało i jakaś praca na dole w hotelu w Niemczech. Bo w Holandii w Roterdamie nie mogłam być. - Dla polskiej firmy mi powiedzą. No też se znalazłam firmę, ale praca wiecie - taki oprysk i jeszcze nie trzmiel użarł, że mi pół nogi spuchło. Ratujcie mojego młodszego braa przed potępieniem wiecznym. W SUMIE w weekendy powinien czytać Biblię i pisać sobie ze mną o czym przeczytał. I tak mi da radę choć tez nie do końca bo nie BO TAK STRASZNIE BYŁO W OGRODNICTWIE w NIEMCZECh i dlatego nie da mi rady. Aż mnie babcia ratowała i tyle. Co on może o tym wiedzieć? To tak jakby go straszny sztorm spychał za burtę wiecie i nic z tego. Bo doszedł do wniosku, że jego ojciec miał za burtę wylecieć i wtedy miałby święty spokój od całej Holandii, a tak? No żeby on nie wyleciał za burtę za nie powiem co i tyle mu powiem. Za to, że matki nie zabił :(

Ale wiecie to jest prawda - za burtą miał skończyć i tyle. Tak go lubili. Bo od małego mi powie spokoju nie ma. To juz teraz ma mu powiedzą i niech robi co chce. Najlepszy uczen w szkole w Holandii - zawód , który mu pasuje - kontroler w pociągu. No jedynie , że adoptowany - przestańcie już. Po co w ogóle sie uczyć w ogóle. I teraz tak powinni se tam dzieci wychowywać - tak sie właśnie wychodzi jak sie przejmuje ocenami. A w Polsce niech sie juz ode mnie odwalą wiecie za to też. Bo złe oceny dawałam. Ja sama. A w Holandii to ale dobre oceny dają i tyle :(

Patrzcie ale te moje dwoje dzieci to jest takie - jaki ten mój brat jest. Dwoje dzieci mi po nim zostało i to CZARNYCH. też nie rozumiem czemu czarne są te dzieci. Mają ciemne włoski. Dwa Enrike takie. Dlaczego nie jasne? Czy to moje w ogóle? Ale chyba moje i tyle. A jego ciągle nie ma w domu, ciągle w pracy. To jest on. Ciągle pracuje. A idźcie mi - juz pomiając wszystko. Ale te ciemne dzieci mnie przerażają. Dwa blondynki i by mogły być, ale czarne jak smoła w kotle... takie życie i już :(

Gość o ja pierdolee
kolejna saga :o