Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa

rodzice chca mnie wyrzucic z domu co robic

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa

mam 3 woje światową w domu. byłam 3 dni u chłopaka i mojej starej odwaliło zaczeła do mnie wydzwaniać że mam wracać pakować się i wynosić z domu. przyjechałam miałam połowe rzeczy wyrzucona z szaf... facet i jego mama czekali na mnie... moja stara zaczela kłócić sie z teściowa, tak ja wyzwała że szok, nawet ich wyrzuciła z domu i nie pozwoliła bym w ogole wyszła. daniel musial jechac do pracy wiec pojechal do domu... ten ca ly szał mojej starej nagrywałam na telefon, ona to zauwazyła. przyjechal moj brat powiedziała mu to i zabrali mi telefon i karte! nie chca oddac, w domu nie mam internetu pisze z kafejki mowie Ci ze nie wiem co robic,. nie chce zrezygnowac z Daniela, kocham go a nie dam rady sama sie stamtad wyprowadzic... nawet nie wiesz ile mam siniaków i zadrapań po wczoraj mój świat legł w gruzach, tylko chodze i płacze cała noc w ogole nie spałam, totalnie nic nie jem... kochana nie wiem co robić mam ochote juz nie wrocic do nich i uciec tak jak stoje, ale czy to rozsądne?takze juz wiesz ze nie mam telefonu ani neta... jak bedziesz mogal to sie odezwij tutaj lub gdziekolwiek indziej, jutro jeszcze pojde do biblioteki w bialej na neta.... ehhhh nie chce mi sie zyc! pilnuja mnie na kazdym kroku. zabrali mi nawet klucze od domu... czuje sie jak w wiezieniu... mam 20 lat, przede mna studia...

Gość gość
Spoko ja mam 30 lat i od 10 lat słysze jak mnie wyrzucają z domu ....Problem jest taki ze mam konflikt z matką z ktorą kłóce sie prawie codziennie . To zawsze ona jest powodem tego ze dochodzi do wyzwisk itp .. Ile razy słyszalem ze mnie wy.... z domu to zawsze mowilem to mnie wy... z domu i juz , wiem gdzie pojde i bede miał dach nad głową . Chwilowo roboty nie mam ale za miesiąc juz wracam do roboty gdzie robilem rok temu i mam pewnosc ze 7 miesiecy popracuje tam jak w poprzednim roku . Co miesiąc zawsze daje z 500 zł od siebie za to ze mam gdzie spac, i co żrec i dach nad głową . Niestety ale wynajmowac chaty nie bede bo mi sie to nie kalkuluje . Wynajmowalem 2 lata temu i nie powiem było cudownie ale z roboty mnie wywalili i trzeba bylo na stare smieci wrócic . Chaty tez nie dostane bo spełniamy warunki wiec nie ma co liczyc na to . Chciałbym sie za....cie wyprowadzic ale niestety jets to trudne i tylko udaje sie to tym co albo dostają chate za free albo ich stac na kupno albo ktos z kims wynajmuje i we 2 jest łatwiej . U mnie w domu wszystko jest przez matke gdyby ona była inna sytuacja w domu byłaby normalna ale tak nie jest i nigdy nie bedzie . Mieszkam ze starymi i czuje ze mieszkac bede juz zawsze w tym miejscu , nawet rok temu dostałem testament na ten dom .