Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linetta

Powroze

Polecane posty

Gość Linetta

Powroze, prosze podac imie oraz pytanie

Gość promykkk
ja chce prosze prosze

Gość lilioka
kamila, co z moja pracą? zostan ezwolniona czy nie?

Gość adrgstbhstr
Magdalena, czy dostane sie na studia

Gość promykkk
Anka- czy Pawel tekni, czy jeszcze sie spotkamy

Gość Linetta
Promyk, nie widze was razem. Rozstaniecie sie

Gość u mnie kolezanka na studiach
asia czy znajeprace?

ludzie halo laska sobie jaja robi a Wy w kolejce do wróżenia, dobra ja tez moge powróżyc :D

Gość Sylwiaaaaaaaaaaa
Sylwia, czy stworze zwiazek z W.?

Gość adrgstbhstr
dobra, to ja cofam moje pytanie!!

Gość apetyczna8nastka
Olka Co z mojim zwiazkiem przetrwa?

Gość Linetta
Anika, jak juz powiedzialam, nie widze was w przyszlosci razem. Ale dojdzie do spotkania. w przeszlosci doszlo u was do nieszczerosci w zwiazku. prawdopodobnie z jego strony. Z kart wynika, ze ktos z was jest bojowo nastawiony, chetnie sie kloci. Pawel o tobie mysli, ale zdaje sobie sprawe z waszej trudnej relacji. calkiem mozliwe, ze w waszej znajomosci role odgrywa 3 osoba, to moze byc chlopak ktorego poznalas. Jednak ty juz wewnetrznie podjelas decyzje i zdystansowalas sie wewnetrznie do tego zwiazku

Gość Linetta
Kamila nie zostaniesz zwolniona. w najblizszym czasie pojawi sie jakas sza dla ciebie, ktora powinnas wykorzystac. To zadanie pochloni ciebie do reszty, z kart wynika, ze bedzie to praca zespolowa, w kazdym razie praca z wieloma osobami i ty pokazujesz mi sie jako osoba pelna energi i motywacji. wyszlo mi tez, ze ty w tej pracy jestes jakos rozdarta wewnetrznie, pelna sprzecznosci, jakos tak jestes rozdarta powmiedzy checia poprawienia sytuacji finansowej a dalszym ksztalceniem sie/dalszym rozwijaniem sie (rowniez w miejscu pracy). Karty mowia tez, ze powinnas skupic sie w pierwszej lini na tym by byc bardziej aktywna, energiczna, pelna pasji, a dopiero potem pragmatyczna

Gość Linetta
Olka, czy ty w tej chwili poznalas moze kogos ?

Gość a moze i miiii
małgorzata 15.03.1975 jarek 28.07.1976 Czy nasza znajomosc ma jeszcze szanse sie odnowic i czy spotkamy sie jeszcze, czy on o mnie mysli.

Gość i jeszcze ja ...
Kamila,Czy mój były chłopak który jest teraz w związku z inną dziewczyną rozstanie się z nia w najbliższym czasie?:(

Gość i jeszcze ja ...
no i jeszcze dodam czy o mnie mysli,czy cos czuje.

Gość adrgstbhstr
prosze , ja byłam tez bo ktos sie pode mna podszył Czy dostane sie na studia i jak tam bedzie? magdalena

Gość jasne włosy34
Czy kiedys wyjde za mąz? Gabi

Gość lilioka
kamila jeszcze jedno pytanie czy moi bliscy z rodziny się pogodzą czy jest w nich jedynie nienawiśc

Gość HDE
Justyna, co z moim związkiem?

Gość ghkh,hj,h
lilioka kamila jeszcze jedno pytanie czy moi bliscy z rodziny się pogodzą czy jest w nich jedynie nienawiśc chyba juz ci odpowiedziała nie????? teraz kolej na innych

Gość no to siup..
Agnieszka

Gość echechech
milena co czeka mnie w najblizszym czasie?

Gość Linetta
Gosia, kart wynika, ze mozesz liczyc na mily gest z jego strony. To moze byc jakies zaproszenie, jakas obietnica, ktora sprawi, ze znowu poczujesz sie dobrze w tym zwiazku (znajomosci). Znowu zaczniesz snuc plany na wspolna przyszlosc Niestety nie potrwa to dlugo. Potym spotkaniu, gescie z jego stronu nastapi znowu jakas przerwa. Z kart wynika, ze ty bedziesz zapiegala o ten kontakt, a u niego poprostu zero reakcji, takie zupelne oddalenie. To doprowadzi do tego, ze (moja interpretacja) to ty w koncu zdecydujesz sie to zakonczyc. w dalszej przyszlosci widze definitywne rozstanie. Chociaz musze przyznac, ze patrzac na karty odnosnie przeszlosci zauwazylam, ze ty juz od dawna bijesz sie z myslami odnosnie rozstania. Ciagle jakies watpliwosci, sprzecznosc miedzy sercem a rozumem. Rowniez wyszlo mi, ze w przeciagu roku poznasz innego mezczyzne (najprawdopodobniej bedzie to mezczyzna duzo starszy od ciebie) z ktorym wejdziesz w zwiazek malzenski. wyszlo mi tez, ze Jarek czuje sie w tej chwili z jakiegos powodu bardzo zraniony. I o dziwo jak zapytalam sie karty o jego stosunek do ciebie to wyszla mi u ciebie jeszcze jedna osoba, tak jakby trojkat. Jego uczucia do ciebie: on caly czas o tobie mysli, ale to juz nie jest milosc, glebokie uczucie. I on tez jakos w tej chwili nie szuka kontaktu z toba, wyszlo ze sie calkowicie odciol ( w sensie jego postawy, zachowania w stosunku do ciebie , nie mysli). Alle jak juz pisalam wyzej, do tego kontaktu dojdzie (patrz powyzej)

Gość no to siup..
Agnieszka: czy odsoba bliska mojemu sercu oswiadczy mi sie i kiedy to bedzie?

Gość lolawitaa
Agata- czy beede na zawsze z osoba z ktora jestem, obecnie?