Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linetta

Powroze

Polecane posty

Czy mąż znajdzie lepiej płatną pracę, jeśli tak to kiedy? Ja Daria ur,22.09.85 Mąż, ur 14.09.85

Gość dfghjfghjfghfgh
Sandra, co czeka mnie w najlbizszych dniach> cos zlego czy dobrego> jaka podejme decyzje?

Gość u mnie kolezanka na studiach
opuscilaas mnie;(( b ylam o 14.38

Gość motyleeek1986
Witam, Czy ja też mogę prosić o wróżbę? Moje imię : kasia data ur. 27.07.1986 ..chciałabym się dowiedzieć kiedy wyjde za mąż i będę mieć rodzinę?

Gość Linetta
Kamila, w twojej rodzinie szykuje sie jakas bardzo powazna rozmowa, ktora rzuci inny cien na cala wasza sytuacjie i pomoze zrozumiec wogole sens tego konfliktu. Z kart wynika, ze prawdopodobnie w ta klotnie najardziej zaangazowane byly 3 osoby. w kazdym razie bylo duzo lez i rozczarowania. Moge sie mylic, ale calkiem mozliwe, ze szykuje sie rozwod w waszej rodznie. widze kobiete rozwiedziona, ktora wreszcie "odzyje". Mozesz liczyc rowniez na spotkanie z rodzina w najblizszym czasie, to moze byc jakas okazja, swieto rodzinne ktore co jakis czas sie powtarza. Decydujaca role dla sporu w waszej rodzinie bedzie rozgrywal mezczyzna po 35 roku zycia Z kart wynika, ze mozliwa jest roniez ciaza u kogoc z twoich krewnych

Gość Linetta
Magdalena, jestes przeciazona nauka, troche tez za bardzo bujasz w oblokach. Mozliwe tez, ze dopiero niedawno zdecydowalas sie na inny kierunek studiow. To moze banalne co powiem, ale z kart wynika, ze raczej nie masz co liczyc na lut szczescia, ze zdasz, a jedynie na bardzo ciezka prace (sprawiedliwosc mi wyszla). W centrum powinna stac teraz nauka, cierpliwosc i systematyczne uczenie

Gość czas nas uczy pogody..........
Dorota - czy komus się podobam? jezeli tak to komu?

Gość no to siup..
wrozko jestes?

Joanna 11 grudnia 1991 Dominik 6 marca 1988 Czy on będzie kiedyś żałował że ,mnie zostawił?

Gość Linetta
Dorota z kart wynika, ze twoj partner nie byl w stosunku do ciebie calkiem szczery, stworzyl wokol siebie nieprawdziwy swiat. Cos tam rowniez wisi w powietrzu co sprawi, ze zaczniesz patrzec na ten zwiazek w inny sposob. wydaje mi sie rowniez, ze twoj partner moze tobie skladac obietnice bez pokrycia, uwazaj i nie bierz tego powaznie. Niestety ale w dalekiej przyszlosci nie widze was razem. Bedziesz bardzo rozczarowana i dlugo nie bedziesz mogla sie z tego podniesc, rowniez twoja umiejetnosc wyciagania wnioskow i podjecia trafnej decyzji zostanie zaburzona . To nie bedzie trwalo dlugo bo pojawi sie nowy mezczyzna na horyzoncie.

Gość ewelinkaaaaaaaaa
ewa co mnie czeka w uczuciach w tym roku? jestem sama oraz co czuje do mnie Teodor dziekuje

Gość Antistatic
Ilona - Co mnie czeka w najbliższej przyszłości?

Gość malkajkija
ewa16/04/87 bartosz10/12/84 jak nasze sprawy finansowe w najbliższych 3 miesiącach , co z kredytem czy uzyskamy go i kiedy. jak nasze małżeństwo i ile doczekamy się dzieci.

Gość Linetta
sign up, a powiedz mi czy ty moze planujesz wyjazd za granice?

Gość Linetta
Agnieszka, oto moja interpretacja (ale prosze nie bierz jej na powaznie). Mozliwe, ze ta osoba tobie bliska (partner) jest osoba starsza od ciebie. I rzeczywiscie dojdzie na 100 procent do zareczyn. I to ze tak powiem lada chwila. Niestety wydaje mi sie, ze ktos z was wyjedzie za granice i tam widze jakas przelotna znajomosc. I wydaje mi sie, ze te zareczyny zostana zerwane (ale prosze potraktuj to jako zabawe te wrozby)

Gość no to siup..
spokojnie..ja jestem za granica..mozesz cos wiecej napisac..prosze:-) a moj ukochany jest w kraju

Gość ewelinkaaaaaaaaa
ludzie opanujcie sie...postawienie wrozby i interpretacja wymaga czasu nie zasmiecajcie teatu tekstami? kiedy mi...":O

Gość u mnie kolezanka na studiach
lineta prosze ja juz bylam o 14.38 ;( i mnie omnielas;( Joanna co z praca? a co z miloscia? prosze

Gość i jeszcze ja ...
mnie tez ominełas :(

Gość Linetta
Lady Joanna miedzy wami widze jakas niezdrowa relacje, wrecz obsesje. Twoj ex jest niestety osoba bardzo malo dojrzala , strasznie dziecinna i on sobie bardzo dobrze zdaje sprawe, ze to on niczym zlodziej uciekl od zwiazkuu i problemow. Jest on rowniez osoba raczej powierzchowna i prozna, jednak to ze ciebie zostawil calkiem mozliwe moglo tez wynikac z tego, ze cos go tam r, rozczarowalo, czul zal. Nie powinnas rowniez liczyc na to, ze on przejmie jakas inicjatywe, nie. Co do zalowania tej decyzji to powiem, ze on rzeczywiscie kiedys zda sobie sprawe, ze swojej plytkosci, ze swojego zachowania, ktore bylo nieodpowiedzialne, ale do tego jeszcze dluga droga

Gość HDE
a ja Justyna?co z moim małżenstwem?

Gość jjkkhhj
anka , czy znajdę pracę

Gość a moze i miiii
dziekuje Linetto :)..to by sie nawet zgadzalo:). Pozdrawiam.

hejj a ja:( co 5minut odswiezam a tu nic.. dodam ze jestem z 09.12.1992

Czyli nie mam co liczyć na jego powrót? Joanna 11 grudnia 1991 Dominik 3 marca 1988