Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgubiłam się

Chorobliwa zazdrość, rozstanie....pomozcie

Polecane posty

Witam, jestem z moim chłopakiem już prawie 2,5 roku, pierwszy rok był wspaniały dogadywaliśmy się, było świetnie. Po roku zaczeło się coś psuć, on zaczał wypytywac o mojego bylego, z ktorym nie utrzymywalam nawet kontaktu, stal sie nerwowy, ponad rok temu pierwszy raz mnie zezwał strasznie od dziwek, szmat, ze jak moglam miec kogos przed nim, ze moj byly mial wiekszego...nie wiedzialam co sie dzieje, potem byly dobre okresy, trwaly po 2, 3 miesiace i zaczynalo sie znow, caly moj czas poswiecalam tylko jemu, zrezygnowalam ze wszystkich znajomych...dzis znow mnie zezwal, najpierw zaczelo sie od pytan czy patrze na penisy innych chłopakow, nie wiedzialam co sie dzieje, odpowiedzialam zgodnie z prawda, ze tak nie jest, ze czemu tak mowi i zaczelo sie znow wyzywanie, kazal mi spierdalac, mowil, ze jestem falszywa, klamliwa dziwka, ze wolalby prawde (czyli to co on uznaje za prawde), nie wiem co mam robic, jestem zalamana, nie potrafie sie od niego uwolnic, nie potrafie bez niego zyc.....wiem, ze to nie jest normalne, ze kazda szanujaca sie dziewczyna nie pozwolilaby sobie na takie akcje, ale nie potrafie sobie wyobrazic dalszego zycia Poradzcie mi coś proszę, zmotywujcie do działania

Gość pssssssssssst
Po prostu przestal Cie szanowac. Wystapila u niego chorobliwa zazdrosc,a na cos takiego tylko psycholog moze pomoc.

Gość ano ciekawe ciekawe
co to znaczy zezwal??

Gość oooolać
Żaden facet, któremu rzeczywiście zależy na kobiecie nie będzie jej tak traktował. Jesteś dla niego tylko d**ą do zabawy. Im szybciej się z tym pogodzisz, tym szybciej odejdziesz i poszukasz kogoś lepszego. Taka zazdrość nie świadczy o wielkim uczuciu tylko o wielkich zaburzeniach. Poczytaj sobie o syndromie Otela.

Gość oooolać
*syndromie Otella

Gość moze ktos mu cos powiedzial?
albo cos znalazl? takie zachowanie nie bierze od tak cos sie musialo wydarzyc

Gość smutna dziewczynkaaa
a mi facet powiedział że nie chce mnie widziec i mam spierdalać dlatego bo po raz kolejny auto mu sie popsuło?? to jest żal...:(

ja jestem pewna, że on nic nie znalazł ani nikt mu nić nie powiedział, ponieważ naprawdę nie mam nic na sumieniu, nigdy mu nic nie odwaliłam, nie ma takiej opcji nawet

Gość Lleva
zostaw go. Zmarnjesz się dziewczyno trwając w tak toksycznym związku :(

Gość zgubiłam się
Dnia Wednesday, May 25, 2011 o 18:01, Gość oooolać napisał:

Żaden facet, któremu rzeczywiście zależy na kobiecie nie będzie jej tak traktował. Jesteś dla niego tylko d**ą do zabawy. Im szybciej się z tym pogodzisz, tym szybciej odejdziesz i poszukasz kogoś lepszego. Taka zazdrość nie świadczy o wielkim uczuciu tylko o wielkich zaburzeniach. Poczytaj sobie o syndromie Otela.

Jego zaburzenia wszystko zniszczyłý😡.Nie mam sobie nic do zarzucenia.