Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkuikhh

dlaczego laska która.........

Polecane posty

Gość kkuikhh

Jest tak naprawdę przeciętna ponieważ Ma mały biust jakieś B, trochę fałdów tłuszczu(przydałą by się siłownia) i grube nogi i w miarę ladną buzie która niestety tapetuje bez gustu Uważa sie za gwiazdę i nie wiadomo co

Gość i jeszcze ja ...
bo może ma coś w sobie ? bo może to tylko jej taka maska?Ja też udaje pewną siebie a tak naprawdę mam masę kompleksów :) Wlasciwie to ,to samo co wypisałeś/łaś wyzej.

Gość kkuikhh
Nie jestem kolesiem Po prostu zaprosiłem ja gdzieś to masakra, interesują ja tylko knajpy gdzie np woda mineralna kosztuje 30 zeta za szklankę ale ok mozna to przeboleć bo liczy się pierwsze wrażenie Ale ta dykcja i formułowanie zdań np Wiesz nie szukam chłopaka bo nie mogę się zdecydować Ale ja cie tak zaprosiłem po koleżeńsku wyluzuj Na pewno chcesz ze mną chodzić bo każdy chce aha Najlepszy to jest ten ton w jej przypadku Z tego co się dowiedziałem To jakaś miss jakieś wioski w lubelskim Teraz coś tam studiuje prywatnie Ale tak jak mówię jest to dziewczyna na raz więc nie wiem skąd to miewanie?

Gość no to siup..
hahaha bo tak maja miski ze wsi:-P

Gość MILKaaaaa
hehe.... moze powinienes powiedziec jej, ze jest na raz i nie wiadomo skad to mniemanko. No i jak kazdy chce z nia chodzic, to gdzie jest ten ostatni, z ktorym chodzila i gdzie z nim zaszla

Gość kkuikhh
Wydawała się fajniejsza,co prawda zdawałem sobie sprawę,że ma najebane w głowie i w zimie tez lepiej wyglądało teraz jak ciepło i ciuszki się zrzuca widać niedoskonałości Po za tym ubrała się bardzo brzydko tak lekceważąco Stare jakieś szorty w których chyba chodzi po domu, jakieś baletki Miała top z gołymi plecami wyszło że do stanika zawsze coś ladowała W pierwszej chwili to jej nie poznałem:) no i ta gadka jaka to ona zajebista i piękna i mądra wydawała się fajniejsza

to zapomnij o tym nieprzyjemnym incydencie i nie obrabiaj jej już dupy na forum :D

Gość kkuikhh
A co będzie jak ona to czyta? nie pomyślałem o tym

Może spotkałeś się z Dodą - brzydka, wsiowa uroda, byle jaka osobowość, zero intelektualne, ale mniemanie o sobie ma bardzo wysokie.