Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :::Asiulaaaaaaa87:::

Nuda w związku

Polecane posty

Jestem ze swoim facetem 4 lata, próbowaliśmy już wszystkiego w łużku, oral, anal, wszystkie pozcje jakie kiedykolwiek ktoś wymyślił... i po tych 4 latach mysle o skoku w bok, pomimo ze bardzo kocham swojego faceta ale jeden penis przez tyle czasu dla nimfomanki??

Gość onnn...
asiulka skąd jesteś?? mzoę jakoś pomogę?? ;)

Gość zaciekawionaTOBĄ
też tak miałam, zdradziłam.. było fajnie ale te wyrzuty sumienia :) chłopak sie o tym nie dowiedział, ja spróbowałam żałuje.. i jakos żyje:)

Gość los amigos alesender
Ja tez bym cos swierzego zaruchal

mój Facet powiedział ze jego zdaniem zdrada z dziewczyną to nie zdrada (w moim przypadku bo jestem bi) na początku miałam wyzuty sumienia ale przeszły i możemy o tym z moim facetem pogadać ale nie wiem czy by przeżył gdybym poszła do łużka z innym facetem...

Gość litosciwa
autorko mialam tak samo coz zdradzilam, i ...bylo cudownie nadal zdadzam z glowa wiec nic nikt nic nie wie kocham mojego partnera ale nie potrafi mi dac tego czego potrzebuje, choc bardzo go kocham

ale ja rozmawiam o tym ze swoim Facetem, próbuje go namówić zeby on sobie jakąs dziewczyne znalazł na jedną noc a żebym ja mogła się kochać z innym... urozmaicenie raz na rok... ale sie sprzeciwia i nie chce... :/

Gość litosciwa
nigdy bym nie zaproponowala mojemu facetowi inna kobiete, on nie ma takiej potrzeby, i nie zrozumie, zreszta apetyt rosnie w miare jedzenia. jedn na rok potem dwa razy itd do niczego to nie prowadzi jak do rozstania uwaza ze sex standardowy to jest cos wporzadku.. ale nie dla mnie dlatego jestem w miejscu w ktorym jestem,

Więc co on nie może na boku bzykać a Ty tak ?

Gość litosciwa
moze ale ja o tym nie chce wiedziec, a juz nie mowiac o moim przyzwoleniu... ale on nie chce bzykac kogos sex ze mna mu wystarcza,a mnie nie..

Powiem tylko tyle że obyś miała rację - pozory często mylą

Gość litosciwa
ale ja o tym wiem, jemu wystarcza namiastka, nic nowego taki standard, jak cos zaproponuje to patrzy na mnie jak na najwiekszego zboczenca.. dlatego zaczelam tych bodzcow szukac w kontaktach z innymi. wiem ze brzmi to strasznie, ale tak juz jest takie pieprzone zycie... ja z nim jestem kocham go ale od czasu do czasu funduje sobie cos co laduje mnie uczuciem jakiego on mi juz dawno nie dostarczyl

Gość slovik
Jak chcesz odmiany to zostaw go i idz do burdelu tam bedziesz miala co chwila innego huja w dupie itd

Gość autorko a ty wiesz na czym
poelga zwiazek i milosc ?? przepraszam ale to jest uklad a nie milosc a jak masz problem i jestes sexohiliczka to sa od tego specjalisci skoro masz problem ze soba a nie takie tlumaczenie bo ja jestem nimfomanka ty jestes jeszcze niedojrzala do zwiazku a skoro tak to daj facetowi spokoj tylko umawiaj sie codziennie z innym na sex i to z takim ktory tez chce sie bawic szczerze ci wspolczuje ze nie potrafisz zbudowac glebokiej relacji no ale coz nikt ci nie pomoze jak sama nie bedziesz chciala sobie pomoc

Gość autorko a ty wiesz na czym
"próbuje go namówić zeby on sobie jakąs dziewczyne znalazł na jedną noc a żebym ja mogła się kochać z innym" i ten wstretny egoizm chyba dziekco zapominasz ze w milosci nie ma miejsca na egoizm rozbawilam sie jak przeczytalam to zdanie chcesz odgrywac taka cudowna pozwalas zmu na cos takiego niech wie ze go nie ograniczasz i tego samego nie zabraniasz tlyko po to zeby samej sie oczyscic i mic przyzwolenie na przepraszam za slowo kurwienie sie chcesz miec co chwile innego w lozku to zyj sobie wolno a nie w zwiazku bo nie jestes sama czy ty w ogole pomyslalas o uczuciach swojego faceta kiedy dowie sie ze sypiasz z inymi?? wyobrazasz sobie jakie bedzie mial do ciebie obrzydzenie myslac ze inny cie dotykal ze moze wlasnie wrocilas ze spotkania z innym a teraz przed nim nogi rozkladasz?/ tylko nie mow ze sie nie dowie bo to juz jest naprawde paranoja byc z kims a za jego plecami oddawac sie innym

@ litosciwa ależ ja Cie nie potępiam

Gość los amigos alesender
lo matko trzeba sie leczyc juz w tym kraju z wiekszych potrzeb i fantazji seksualnych.Chodzmy do kosciolka wszyscy,bo to katolicki kraj i wszyscy zyja zgodnie z biblja 🖐️

Gość litosciwa
co to z stare pudlo wyklady daje, pisze o moralnosci i takie tam ( jakbysmy o tym nie wiedzieli ) a sama siedzi na kafe na zycie erotyczne i pewnie szuka przepisu na babke swiateczna. kobieto powiedzialas raz wiec starczy, a nie monologi piszesz

Gość litosciwa
do IJ wiem ze mnie nie potepiasz napisalam swoje zdanie, to co ja czuje i jak zyje, czy to dobre czy nie to tylko i wylacznie moja sprawa, moja dupa moje zycie i ja za to zplace nikt inny..

do "Autorko a ty wiesz na czym" tak wiem na czym polega miłość, jestem ze swoim facetem 4 lata, i nie... nie jestem dzieckiem tylko dorosłą kobietą, ale uważam ze miłośći związek polega na kompromisach, więc jak wkrada sie do niego rutyna i nuda to trzeba to urozmaicić, nie uważasz?

Uważasz, że zdrada urozmaici Wasz związek? o naiwności :D powodzenia :) i życzę Ci żeby Twój mężczyzna również posmakował innej to dopiero będzie urozmaicenie hahahaa

Ale ja chce zeby poszedł do łużka z inną, i żeby mnie pozwolił zrobić to samo... tak przynajmniej raz biorąc pod uwage że jestem pierwszą partnerką mojego faceta to nawet dobrze by mu to zrobiło, a ja bym dostała tego czego chce..

Gość zolty jesienny lisc
"Ale ja chce zeby poszedł do łużka z inną, i żeby mnie pozwolił zrobić to samo... tak przynajmniej raz biorąc pod uwage że jestem pierwszą partnerką mojego faceta to nawet dobrze by mu to zrobiło, a ja bym dostała tego czego chce.." baz komentarza ile ty masz lat?? 19 ?? bo niestety taki mas zpoziom dojrzalosci i ktos tutaj wyzej mial racje jak cie cipa swedzi i koniecznie musisz z innym to sie poprpstu nie wiaz bo beszczescisz cos pieknego miedzy dwojgiem ludzi stan wolny tez istnieje a nie pieprzyc o milosci byc z kims i na boku sie pieprzyc i wiesz co ja mam ochote na sex kilka razy dziennie ale jakos nie rozkladam nog przd innymi z szacunku do siebie meza i do tego co nas laczy szczerze to nawet bym sie brzydzila zbey jakis obcy gach mnie dotykal ty masz jakies poczucie wlasnej wartosci jakis margines intymnosci czy wszystko sprzedasz za odrobine przyjemnosci?? 4 lata jestescie razem a co bedzie za 20-30 lat ?? jak ty to sobie wyobrazasz ze przez cale zycie bedziesz bujala sie z roznymi facetami?? a pomyslalas o uczuciach swojego faceta ?? jaK ON SIE BEDZIE CZUL kiedy bedzie wiedzial ze wlasnie inny cie mial a teraz przychodzisz do domu i jemu pakujesz sie do lozka ?/ co powiesz za iles lat ewentualnym dzieciom ze co mamusia kocha tatusia ale lubi pruc sie z innymi?? wez rusz glowa bo pusta jestes jak beben

Wyobraź sobie "złoty jesienny liściu" ze nie mam 19 lat tylko 24, mój facet wiedział z kim się wiąże, puki nie mamy dzieci to możemy poszaleć Pani (powściągliwa) i nie z jakimiś niedomytymi żulami z pod sklepu tylko z zadbanymi i inteligentnymi facetami...

Gość zolty jesienny lisc
:::Asiulaaaaaaa87::: no coz widac niektorzy pozno dojrzewaja a co do faceta ktory wiedzial z kims ie wiaze no tak ale widzisz jednak nie przystaje na propozycje ktora ty mu oferujesz mam propozycje umow sie z innym zdradz faceta porobcie sobie fotki filmik albo zapros swojego faceta a potem porozmawiamy o tym co czul Twoj facet i co mu zorbilas i jakie bedzie mial do ciebie obrzydzenie a szalec to sobie mozesz jak jestes sama po to ludzie tworza zwiazki zeby byc TYLKO WE DWOJE BO TRZECI W LOZKU TO JUZ NIE ZWIAZEK co do powsciagliwosci jestem ciekawa czy np w prayc jak masz ochote na sex to idziesz do pierwszego lepszego faceta i pieprzysz sie z nim na biurku na oczach innych bo cie cipa swedzi?? opanuj sie laska mozgu to ty za gorsz nie masz i powazne problemy z psychika jak musisz rozkladac nogi za kazdym razem kiedy ci sie zachce a srasz tez wtedy kiedy ci sie zachce i gdzie ci sie zahcce jak w poblizu kibelka nie ma?/ ty rozumiesz czym jest sex czy to dla ciebie czysto fizjoligiczna sprawa jak zrobienie kupy zeby sobie ulzyc ?? o przepraszm jak mozesz rozumiec jak mozgu nie masz