Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to za firma

Co to za firma PRENATAL

Polecane posty

Gość co to za firma

Znacie taką? dobra jest? Dostałam wór ciuchów dla malucha i sa tam beneton, chicco i ten prenatal. O tym ostatnim nie słyszałam. To ciuchy z Włoch więc może tam jest ta firma popularna. Słyszałyście o takiej?

Gość mama 21 miesiecznego synka
To jest firma typowo dziecieca z Europy Zachodniej. Nie wiem dokladnie skad, ale mieszkam w Holandii i sklepy Prenatala, w ktorych mozesz kupic wszystko: poczawszy od mebelkow dla dzieci, poprzez butelki, zabawki, smoczki, wozki, ubranka itd.a skonczywszy na ubraniach ciazowych sa tu chyba najpopularniejsze podczas kompletowania wyprawki i nie tylko (ja tam czasem kupuje ubranka dla mojego synka, a i pewnie niedlugo wpadne tam po rzeczy dla drugiej pociechy, ktora jest w drodze :)

Gość co to za firma
o fajnie, a jak z wytrzymałością tych ciuszków? Bo to używki dostałam, niektóre miały plamki i je wsadziłam na 90 stopni i nie wiem czy przeżyją (one w większości sa białe wiec o kolory się akurat nie martwię ale czy nie wyjmę szmatek z tej pralki? )

Gość mama 21 miesiecznego synka
Uwazam, ze jakosc jest bardzo dobra i powinno byc z nimi wszystko w porzadku jak je wymiejsz z prania.:) My mamy aktualnie spiworek do spania wlasnie Prenatala, ktory piore tak 2 razy w tygodniu, potem wrzucam do suszarki, zeby na wieczor byl suchy. Mamy go cala zime, jakos tak od pazdzienika czy listopada i nadal jest w swietnym stanie. Nawet kolory sie nie spraly (jest w niebieskie paski roznego odcienia), wiec mysle, ze bedziesz zadowolona.