Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bkjgukgku

Kafeteria powinna...?

Polecane posty

Gość bkjgukgku

Pomimo,że sama tu wchodzę, nigdy się nie zaczernię,zawsze wchodzę po innym nickiem,nie opowiadam o swoim życiu.Dlaczego?Dlatego,że mnóstwo tu chamów, którzy obrażają innych.Wiem,że wszędzie tak jest ale tego forum mam czasami wrażenie,że nikt nie kontroluje.Wszędzie się tyle mówi o stop cyber przemocy a tu co drugi wpis ośmiesza i obraża kogoś nie mówiąc już o groźbach.Zastanawiam się czy takie forum w takim razie powinno istnieć, jeżeli moderatorzy nie reagują.Może można to gdzieś zgłosić?

Gość no to siup..
jak masz problem piszac tutaj to nie pisz!!!! ja tam nie widze takich problemow jak ty:-)

Gość greywolff
Zgadzam się z b...

Jak tak ci to przeszkadza, to tu nie wchodz, ot sprawa załatwiona. Mnie na przykład bardzo bawią takie skandale :classic_cool: Gdyby nikt się tu nie kłócił, nie obrażał, nie lizał doopy, tylko użytkownicy zadawaliby normalne pytania, a inni normalnie odpowiadali - to przecież bym tu nie wchodziła :classic_cool:

Gość bkjgukgku
Uważam,że to forum mogło by być fajne, dużo tu jest fajnych ludzi, gdyby tu tylko była większa kontrola.

Gość bkjgukgku
Wchodzę tu bo poznałam tu kilka ciekawych osób i są niektóre ciekawe tematy.

Gość bkjgukgku
Aaaa już znalazłam stronę Redakcji Kafeterii także nie było tematu:)