Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozliwe???????

Ze 100 kg w dół najlepiej do 65....

Polecane posty

Gość !!!
Drogie Panie.Ja juz w swoim zyciu tez schudłam bodajze dwukrotnie po trzydziesci kilo....Mam 176 cm wzrostu i bywało,ze nie mogłam patrzec na siebie w lustro.Wiem co przezywacie.Człowiek ciezką pracą chudł a potem na nowo wracał przyjemny proces tycia.Najczesciej podjadanie,pózne kolacyjki a to bankieciki albo grilowanie,nie wspomnę o wspaniałym męzu kupującym czekoladki i butelkę wina .Mam w szafie kolekcje ubran od rozmiaru 38 po 42...i wiecie co....zawsze do tego 42 wracam....jednakze kiedy to 42 jest za małe...zaczynam sie odchudzac bo mi z tym zle

Gość !!!
A jak sie odchudzam????Najczesciej głodówka,tak,tak....nie mam czasu na cwiczenia,pracuje po 10 g.dziennie a do tego mam rodzine i wieczny problem z wagą i włanie zawsze przesladuje mnie moj wyglad w momencie kiedy nosze 38.Teraz tez sie odchudzam...i tak całe zycie.A jezeli chodzi o skórę to zauwazyłam,ze z wiekiem i po ciązy nie wygląda juz tak kolorowo.Jak pierwszym razem tak mocno schudłam nie było widac zadnej obwisłej skory ,natomiast po ciązy jak zleciałam do 60 kg brzuch niestety nie wyglądał ciekawie...ale to tylko brzuch,bo reszta prezentowała sie rewelacyjnie.....

Gość mam pytanie do pań
ja tez sie odchudzam w ciagu 2 tyg schudłam 5 kg- ale to nie tłuszcz oczywiscie tylko woda- mam pytanie po jakim czasi organizm spala tłuszcz?

Gość !!!
Po dwóch tygodniach,bynajmniej tak jest u mnie...ale ja rygorystycznie sie odchudzam

Gość !!!
pisałam juz powyzej,generalnie głodówka....jezeli cos chce zjesc to jest to sałata z łyzką oliwy,czasem jajko,czasem gotowana piers.....nie cwicze bo nie mam czasu.Ale jak sie cwiczy efekty przychodzą szybciej.....kiedys pływałam,aerobic i jazda na rowerze 30 km dziennie.

Gość !!!
ostatnio kolezanka wyciągneła mnie o szóstej rano pobiegac...ale niestety mój kregosłup zastrajkował.....i odpusciłam sobie

Gość hgddh
Dziewczyny ja jestem na dukanie i to chyba najlepsze co mogłam dla siebie zrobić:)schudłam już ponad 15 kg.!!!

Gość !!!
Próbowałam tej diety...nie wiem ale ona na mnie nie dziala...czuje sie na niej fatalnie...dla mnie ona jest za mięsna...a nigdy za miesem nie przepadałam....

Gość hgddh
Eh...no wiadomo każdemu co innego pasuje:)ale autorko!jest możliwe zrzucić tyle kg. ludzie chudna po 50, 60 kg nawet. Ja zawsze miałam słomiany zapał ale teraz chce utrzymać wagę..

Gość !!!
Mysle,ze nikomu nie przychodzi to łatwo,zycie to wieczna dieta.Mam kolezanke,która własnie schudła na dukanie 30 kg.wyglada spektakularnie az jej zazdraszczam....

!!! no to ja nie nadaję się na tak rygorystyczną dietę- przestałam jeść chleb makarony chipsy słodycze- jednym słowem wszystko co jest nie zdrowe, jem często ale w bardzo małych ilościach, ponieważ moja trzustka tego potrzebuje, chudnę powoli ale chudnę, nie chcę mieć po efektu jojo i wagę utrzymywać potem na stałe.

Gość hgddh
Muszę Ci powiedzieć że całe życie się odchudzam!serio..a np moja siostra całe życie jest szczupła i nie musi..i gdzie ta sprawiedliwość??;)

ja sie obawiam Dunkana- moze dlatego ze moja sasiadka schudla ponad 20 kg i teraz leczy skutki tej diety - siadly jej nerki i wyglada fatalnie, jej skora na twarzy to 60 latki:( ja tak nie chce, oczywiscie kazda z nas ma swoje metody i liczy sie to aby byly one zdrowe dla naszego organizmu .

Gość hgddh
tak się zazwyczaj dzieje, gdy za mało wody się pije. Przy tej diecie podstawą jest wypijać co najmniej 2 litry wody(płynów)...ja jak na razie się trzymam, chudnę wolno ale chudnę. Najgorszą dietą którą kiedyś zastosowałam była kopenhaska.

Nie mam 100 ale jest sporo do zrzucenia..stosuje MŻ ale zwykle w weekendy odrabiam to co w tygodniu zgubilam i tak w kółko..ech.. Teraz postanowiłam się zawziąść i jak najszybciej zobaczyć 7 z przodu,taki mały cel na początek.

Gość !!!
A ja te diete lubię,bo jest mega drastyczna....ale oczywiscie kazda niech sie odchudza swoim własnym rytmem i oczywiscie z dobrym samopoczuciem....

Gość manuelka12345
A ja schudłam kiedyś 60 kg...fakt miałam wtedy 20 lat...i skóra wróciła do normy...masowałam się, klepałam, wydałam mase pieniędzy na kremy...ale jest ok...7 lat utrzymywałam wagę...a ostatnio trochę przybrałam i już 2,5 tygodnia jestem na diecie:) Ja jesli moge dorzucić...ostatni posiłek koło 17...i póxniej tylko picie..woda, zielona, czerwona herbata...żadnego podjadania...na mnie to najbardziej działało:)

Gość !!!!
Manuelka...gratulują...niezły wynik.....długo sie odchudzałas???

Witam w ten piękny słoneczny dzień !! Dzisiaj się zważyłam i zobaczyłam 80,9 kg ! Czyli znowu postęp ! Bardzo się z tego ciesze, bo już tylko 1 kg dzieli mnie od osiągnięcia celu I. A jak go osiągnę, wyznaczę kolejne cele Powoli, max 5 kg aby się nie demotywować. Spróbuje też dziś poćwiczyć z godzinke ale mam okres i mnie brzuch boli... Dziewczyny poróbcie i poaktualizujcie stopki kto nie ma ;) Najlepiej z datami :)

Marzeniem 60kg u mnie osiągnąć ale zgodzę się z Słoneczko,że lepiej ustalać sobie małe cele i powoli do przodu. U mnie jak dotąd dietowo jest ok ale do Mamy trzeba wpaść więc pewnie jakieś ciacho skubnę.

Gość Żuczek mały :)
No dziewczyny raz napisałam tylko ale muszę odświeżyć temat :P No to najpierw sie pochwalę że uaktualniłam stopkę :P co prawda mało spadło ale zawsze coś :) Mam zamiar od dzisiaj poćwiczyć tydzień bo mam tyle wolnego od pracy :P pozdrawiam :)

Nie wiem jak to się stało ale przekroczyłam na wadze 104kg hehehe. Wiem jak, ale trudno się przyznać- słodycze i siedzenie na tyłku. Postanowiłam się zabrac za siebie i to nie od jutra ale od dzisiaj. Dieta i godzina ćwiczen dziennie. Musze wytrwac bo kazdy ruch meczy, wiec dla zdrowia. ZACZYNAM DZISIAJ. Dołaczcie do mnie

Nie wiem jak to się stało ale przekroczyłam na wadze 104kg hehehe. Wiem jak, ale trudno się przyznać- słodycze i siedzenie na tyłku. Postanowiłam się zabrac za siebie i to nie od jutra ale od dzisiaj. Dieta i godzina ćwiczen dziennie. Musze wytrwac bo kazdy ruch meczy, wiec dla zdrowia. ZACZYNAM DZISIAJ. Dołaczcie do mnie

Na Dukanie schudłam z 97 do 68 kg,właśnie kończę fazę utrwalania:).Od jutra zaczynam IV fazę i wierzę,że uda mi sie utrzymać wagę.Wszystkim Wam życzę powodzenia i wytrwałości:)

Gość @del@
witam. Miałam kiedyś ten sam problem i borykam sie do dzis. Odchudzałam sie bo miałam dosyć już nie mieszczenia sie w rozmiar poprzedni jeszcze doniekąd noszony! powiedziałam stop! zaczełam dietę 1000kcal (nigdy nie przekraczałam tej liczby ,wolałam już mniej zjeść jak przekroczyć) ćwiczyłam w domu bo wtydziłam się gdzieś wyjść i nie chciałam być wyśmiana. Robiłam brzuszki, porzyczyłam od brata nawet "abswing" na brzuch i mieśnie rak, talii, nóg. Tańczyłam nawet w domu przed telewizorem byle nie siedzieć na dupie, piłam herbate czerwoną pu-erh i zieloną (mi czerwona pomagała zagłuszać chęć jedzenia, blokowały apetyt) mąż mnie wspierał chodż czasem miał mojej manii odchudzania dość. z każdym dniem ubywało... smarowałam ciało kremami by skóre wzmocnić i dotrzeć przez masaż do najgłebszych partii tłuszczu i ZREDUKOWAĆ JE, POZBYĆ SIĘ! no i ubywało, w ciągu miesiąca schudłam 10kg. Naprawde silna wola, i chęć zgubienia tych niepotrzebnych i zbednych kilogramów jest mozliwa, tylko silna wola i motywacja pomaga! mogłam wchodzić w niższy rozmiar nawet od tego, ktorego zazwyczaj nosiłam! Wspieram teraz osoby takie jak ja, ktore tez mają problemy i chcą zrzucić ten ciężar i wrócić do formy i pewności siebie! nie patrzcie na innych tylko wy same możecie osiągnąć to! wystarczy diete zaczynać od dziś a nie dopiero od jutra, bo jutro powiecie jutro i nic wam sie nie uda. Wspieram wszystkich odchudzających się i powodzenia życzę i udanych wyników, tylko pamiętajcie o zdrowiu! bo możecie zniszczyć a potem już moze być gorzej. Polecam metodę "małymi kroczkami do celu" napewno nikomu nie zaszkodzi bo -1.nie bedzie szybkiego odchudzania co może efektować złogami skóry, wyniszczeniem organizmu i narzadów 2. powolna redukcja wagi pozwoli utrzymac prawidlowa wage PRZEZ DLUUUUUZSZY CZAS BEZ EFEKTU JO-JO 3.pozwoli wam zrzucac kilogramy proporcjonalnie co do czasu trwania kuracji. Powodzenia życzę wszystkim odchudzającym, życze samych sukcesów!