Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Malinowa00000

Zdrada

Polecane posty

Go艣膰 Malinowa00000

Jestem z ch艂opakiem od 3 lat. Dzisiaj napisa艂a do mnie na portalu spo艂eczno艣ciowym dziewczyna 偶e m贸j ch艂opak robi mnie w konia i z ni膮 pisze. Wys艂a艂a mi ca艂膮 rozmow臋. Wynika艂o z niej 偶e um贸wili si臋 dzisiaj o konkretnej godzinie i miejscu 偶eby jecha膰 na pla偶e. Dodam ze pisali ze sob膮 dopiero od wczorajszego wieczora. Posz艂am pod jego blok z kole偶ank膮 sprawdzi膰 czy pojedzie. Dzie艅 wcze艣niej obieca艂 mi 偶e przyjedzie do mnie rano. Nie pojecha艂 do tej dziewczyny tylko poszed艂 do mnie pod blok. Dziewczyny b艂agam nie wiem co robi膰. Wygarne艂am mu wszystko,偶e wiem i w og贸le. Przez 5 min udawa艂 g艂upka 偶e nie wie o co chodzi. P贸藕niej si臋 przyzna艂 i uzna艂, 偶e przecie偶 nic z艂ego nie zrobi艂 i 偶e nie pojecha艂 czyli mnie nie zdradzi艂. Moje zdanie na ten temat jest zupe艂nie odmienne, poniewa偶 sam fakt 偶e si臋 z kim艣 innym ustawi艂 jest dla mnie pocz膮tkiem zdrady. Nie wiem co mam robi膰. Pom贸偶cie bo sama nie dam rady. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 od razu Ci m贸wi臋
daj sobie z nim spok贸j. Ch艂opak ewidentnie robi Cie w konia. Poszukaj innego ch艂opaka.

Udost臋pnij ten post

Nie potrafi臋. Za wiele mnie z nim 艂膮czy. Tyle lat i wspomnie艅, a za 3 tyg mamy wyjecha膰 do Anglii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od razu Ci m贸wi臋
a ile macie lat? Szukasz potwierdzenia, ze wszystko bedzie dobrze ale nikt Ci tego nie zagwarantuje. No c贸偶 wynika z tego ,偶e ka偶dy musi uczyc sie na swoich b艂臋dach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od razu Ci m贸wi臋
a co zrobisz jak w Anglii zrobi Cie w konia? Po co jedziecie do Anglii? Ja wiem, ze to trudne bed膮c w stanie zakochania zerwac z ch艂opakiem ale wierz mi da sie prze偶yc.

Udost臋pnij ten post

Jedziemy do pracy. W艂a艣nie tego si臋 boj臋. B臋d臋 tam sama je艣li zdarzy si臋 taka sytuacja 偶e si臋 pok艂贸cimy czy co艣 ale z drugiej strony ca艂y czas b臋dziemy razem czyli b臋d臋 wiedzia艂a czy co艣 kr臋ci na boku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od razu Ci m贸wi臋
przeciez nie na tym zwiazek polega 偶eby kogos pilnowa膰. Na d艂ugo jedziecie? Jak d艂ugo jestescie razem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przyda ci sie ta fraza
You fool ! Jak baba daje soba pomiatac to jej sprawa ale Nie wyj Potem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psssssssssst
Musisz z nim powaznie porozmawiac,bez klotni i wyrzucania sobie czegokolwiek.Tylko szczera i powazna rozmowa cos tu pomoze.Tym bardziej,ze planujecie wspolny wyjazd,to wiaze sie z jakimis zobowiazaniami.

Udost臋pnij ten post

Rozmawia艂am dzisiaj z nim. Powiedzia艂 偶e te pisanie z t膮 lask膮 nic dla niego nie znaczy艂o. M贸wi艂 偶e kocha tylko mnie i nigdy by mnie nie zdradzi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od razu Ci m贸wi臋
widz臋, 偶e masz po prostu potrzebe wygadania si臋, wi臋c 偶ycz臋 Ci powodzenia ale miej oczy szeroko otwarte. wakacje szybko min膮 i je艣li cos bedzie nie tak to mo偶e wtedy bedzie Ci 艂atwiej zerwac z nim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokoszane艂
moja siostra 20 lat temu wybaczy艂a a ten skurwiel ca艂e 偶ycie z przerwami j膮 oszukiwa艂 nawet jak z babami nie sypia艂 to pisa艂 z nimi:O zostaw tego typa bo p贸藕niej to dopiero dramat b臋dzie zrozum jak facet kr臋ci teraz to po 艣lubie b臋dzie dopiero szuka艂 okazji ,jakby nic za tym si臋 nie kry艂o to m贸wi艂 by prawd臋 jak potrafi kochan膮 osob臋 k艂ama膰 to zawsze to mo偶e zrobi膰

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki za wszystkie odpowiedzi. Troch臋 mi l偶ej. Jeszcze nie wiem co z tym zrobi臋. Mo偶e teraz to ja b臋d臋 zachowywa膰 si臋 podejrzanie.

Udost臋pnij ten post