Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brygondlina-szpetnolica

Jak wiele można zdziałać by naprawić TAKI nos? (zdjęcie)

Polecane posty

Witam, marzę o operacji plastycznej, ponieważ Matka Natura w akcie tworzenia mnie , zrobiła sobie nieśmieszny żart. A ja nie jestem zbyt pokorna jeśli chodzi o przeciwności losu, więc na pewno nie dam sobie wmówić, bym się "zaakceptowała" . Nigdy! Nie dam się zagonić do obory, w przekonaniu że przecież "jesteś świnią, więc pokochaj siebie TAKĄ". ;) hehe No.. niestety na razie nie mam jeszcze pieniędzy :( Ale marzyć powolutku mogę. Za 2-3 lata zacznę pracę a tym samym zacznę zarabiać, i ...już wiem na co wydam kilka(naście) pierwszych wypłat! :))) Problem jest taki jak widać na zdjęciu.... http://imageshack.us/photo/my-images/685/szpetnolica.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/135/szpetnolica.jpg/ Na drugim zdjęciu widać jak nochal "wkomponowuje" mi się w twarz :((( No i jak tu nie zwariować mając takie coś na twarzy?! Ja czuję się wręcz w obowiązku zrobienia (kiedyś) tej operacji. W obowiązku nie wobec innych, lecz wobec mnie samej, wobec mój bardzo dotkliwie urażonej "miłości własnej". Pytanie do Was jest takie: Czy mogłybyście oszacować,może się orientujecie, macie wyczucie, doświadcznia w tej kwestii.. czy z takiego nochala da się zrobić mniejszy? Ładny, ZGRABNY nosek? Chodzi mi też o jego końcówkę.. czyli tam gdzie są dziurki w nosie... ja mam to rozrypane jak u krowy :((( a chciałabym mieć znacznie mniejszą także i tę końcówkę - da się jakoś operować listki nosa, zmnieszyć je znacznie? Dziękuję, będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi ! :) Pozdrawiam Szpetnolica.

Gość gabunia od kunia
KOBITO masz normalny nosek, moze nie zadarty ale ok,widzialas nochal w szpilkach na giewoncie?to jest katastrofa a co na to aktorka niiiiiiiiiiiiiiic bo zmienic nos to zmienic osobowosc a czlowiek w calosci jest ladny a nie poszczegolne czesci ciala

Gość ajjjjJt
ja mam gorszy! Mam wszędzie popękane naczynka na nim,czubek jest dłuugi,jak się usmiecham to mi się nos na poł twarzy rozszerza i mam duuze dziury!

Ktoś jeszcze mógłby pomóc? Byłabym wdzięczna za odpowiedzi.... wciąż czekam :)

up

up !

Jak najbardziej można zoperować. Jakbyś miała za mały nos, to byłby problem, ale masz, że tak się wyrażę, pole do popisu;)

Czy operacja wiąże się z zagrożeniem dla nerwów wzrokowych lub czegokolwiek związanego z oczami? Boję się o oczy a one są blisko nosa... podobno po operacji nosa zawsze są spuchnięte ... boję się o mój wzrok... nie chcę go stracić przez zabieg chirurgiczny.... Jak to jest? Zdarzają się komplikacje związane z oczami?

Gość nosjak dramatja mam
Dziewczynooooo nie świruj Pawiana-chciałabym mieć taki nos jak Ty :( Mój wygląda jak osobny, garbaty,chudy wyrostek-kosmita. Cóż kompleksem był bo teraz -pieeerdziele to:D a kase na zamiast na operacje wydaj na podróże, pasje, hobby ...

Z tego co wiem, to nic oczom nie grozi, chyba że się chirurg skalpelem zamachnie;) Komplikacje zawsze mogą się zdarzyć, ale to rzadkość. Jeśli wybierzesz dobrego specjalistę-zminimalizujesz ryzyko.

To jest moje największe marzenie.... już sie nie mogę doczekać ! A kasy nie ma.... no ale będę cierpliwa! :) Co się odwlecze, to nie uciecze :) Tylko teraz się fatalnie żyje z takim gównem na buzi :(((((

nie przesadzaj-nos nie jest zły, wręcz przeciwnie, to bardzo normalny i ładny nos;)

Staraj się żyć tak, jakby był już dawno był zoperowany i piękny jak u Ch.Theron;) Nikt Ci nie zwróci dni spędzonych z nosem spuszczonym na kwintę:) Pozdrawiam i dobranoc ps Twój kinolek nie jest taki zły, naprawdę:)

up

Gość ffad
jesli mam byc szczera to jak najbardziej zrob op. ile w ogoel masz lat? masz ladny owal twarzy, mniejszy i wezszy nos na pewno dodalby ci uroku. moj nos jest ladniejszy od twojego ale mam straszne komplexy.robie op we wrzesniu.zajebiscie sie boje, ale w koncu trzeba sie zdecydowac ;)

lat mam 23... co do "owalu" twarzy - nie wydaje mi się. Wydaje mi się że mam okrągłą....

Gość sssdsdsdsd
ale kartofel, wspolczuje.

Gość Swinka
Kochana -nie ma tu tragedii .Nosek jest ok ,nic rzucajacego sie w oczy .Nie operowalam sie u Szczyta ,ale kuzynce zzrobil sliczny nos z okropnego,garbatego .Mi natomiast Sankowski zniszczyl twarz -z ladnej buzi teraz mam straszna,okragla-a byla smukla i szczupla .Z nosa szczuplego mam zadarty na maxa,kartoflany czubek ,niesymetryczny Porazka ,planuje poprawke Ale nie wiadomo co sie da robic Tak mnie pana doktora zaloga zalatwila .Depresja,siedzenie w domu Cos strasznego .Nie martw sie -idz do dobrego lekarza ,nie tam gdzie obiecuja Ci rzeki miodem plynace ! Buziaki.

Dzięki za odpowiedzi.... marzę o tym by zoperować tego "kartofla". Tym bardziej jest to smutne, gdy mi ktoś to wytyka a ja nie mogę go sama naprawić tylko muszę czekać! Wstrętne :( Ktoś miał nos wyjściowy podobny do mojego i zrobił sobie ładny poprzez operację? Pozdrawiam

Swinka ----> ja jeszcze nawet nie myślę o tym kogo wybrać, choć o dr Sankowskim słyszałam same dobre rzeczy.... chyba że problem tkwi w tym, że on nie operuje osobiście tylko robi to za niego jego ekipa? Jak na razie staram się ratować psychikę, bo tak jak i Ty czuję się strasznie z moją twarzą. Najlepszym sposobem jest chyba po prostu nie myśleć o tym, zająć się nauką / pracą... Współczuję depresji.... Ja myślę że mam niewiele do stracenia. Nawet jeśli lekarze zepsują mój nos to nie będę tęsknić za tym starym. Nienawidzę go (i reszty twarzy która też jest spieprzona) -może być tylko lepiej.....

Gość kfdkdfd
normalny nos, nie wiem co ci nie pasuje....

Gość kfdkdfd
mozesz pokazac cala twarz???

Nie, nie pokażę całej twarzy. Możesz mi jednak wierzyć na słowo, że pozostałe elementy są nie mniej spieprzone. Na jednym z powyższych zdjęć zamieściłam zarys twarzy - można zauważyć jak się mój nos w nią wkomponowuje i ile miejsca zajmuje...... Nos nie jest normalny. Ponadto jest krzywy. ASYMETRYCZNY : to są zdjęcia mojego nochala z prawego i z lewego profilu. Różnica kolosalna i wierzcie mi, że niestety widoczna bardzo :((((( (Do takiego ryja powinno się dostawać w zestawie bardzo silną psychikę!) http://imageshack.us/photo/my-images/98/asymetria.jpg/

Gość kfdkdfd
przesadzasz, ja widze normalny zgrabny noc, na pewno twarzy tez nie masz az tak tragicznej jak mowisz. moze nie masz faceta, dlatego te kompleksy??

Gość kfdkdfd
cere masz ladna, mi niestety od czasudo czasu cos wyskoczy, ale nakladam podklad i zyje i nawet jestem uwazana za ladna, choc tez idealem nie jestem. ksztalt twarzy tez masz ok, nie jest okragla

Moim zdaniem twój nos wygląda całkiem dobrze jednak skoro dla ciebie stanowi on problem to może faktycznie powinnaś się zainteresować zabiegiem korekcji nosa. Wiem, że we Wrocławiu możesz wybrać się na konsultację do dr Kratochwila, który jest bardzo dobrym chirurgiem plastycznym. Na pewno powie ci o zabiegu i doradzi najlepsze rozwiązanie.

Gość NaturalCat
Nie chcę cię urazic- wierz mi,ale wydaje mi się,że problem tkwi nie w twoim nosie ale w tobie. Nie sądzę żeby jakakolwiek operacja plastyczna dała ci satysfakcję. Masz skrzywiony obraz samej siebie. Naprawdę twój nos wygląda normalnie,. Ewentualnie można usunąć niewielki garb,ale to wszystko. sama się nakręcasz