Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burleshka123456789

Więc chodzi o chłopaka....

Polecane posty

Gość Burleshka123456789

Więc tak. Nie wiem jak mam zacząć... xd Więc.. No Jest pewien chłopak, wczesniej jakos nie zwracałam na niego uwagi ale pewnego razu jego klasa miała lekcje koło mnie i podczas przerwy ja stałam z koleżankami przy klasie i rozmawiałam a on sie cały czas na mnie gapił razem z kolegą. I to nie było takie zerknięcie tylko sie gapił specjalnie zeby zwrócić moją uwage - tak powiedziała moja kolezanka. Prawie całą przerwe. Pomyślałam sobie ze jest jakis dziwny i wiecej sobie głowy tym nie zaprzątałam ale za tydzien było to samo. ale posunął sie o krok dalej xd siedziałam na ławce przy scianie a on ustawił sobie krzesło z 2 metry naprzeciwko mnie i sie tak wlepiał, ja na niego nie zwracałam uwagi, w ogole nie wiedziałam o co mu chodzi. Kilka dni temu kiedy wychodziłam z klasy zobaczyłam ze oni tez wychodzą i jeden kolega z jego klasy do niego podszedł i mowi : o patrz kto wyszedł. i sie tak zaczęli gapić na mnie znowu. Nie wiem co myslec o tym... Teraz kilka dni mija mnie bez słowa i nic sie nie dzieje. . Co myslicie o tym? Myslicie ze robi sobie ze mnie jaja? On jest starszy ode mnie o 4 lata. Nie jestem brzydka, jakąś miss tez nie ale nie jest ze mna zle Mam długie proste brazowe włosy, niebieskie oczy, 172cm i waze 64 kg. Sami ocencie...

Gość Burleshka123456789
Dodam że mam 16 lat i miałam 9 partnerów seksualnych. 34 razy odbyłam stosunek seksualny, 47 razy robiłam loda, 13 razy chłopak mi minetę i 14 razy miałam seks analny. A ten chłopak to prawiczek. :O

Gość Burleshka123456789
up

Gość Burleshka123456789
2 POST TO PODSZYW

Gość smutasek ;
spierdalaj

Gość Burleshka123456789
POMYLIŁAM SIĘ 3 POST TO PODSZYW A DRUGI TO MÓJ!!! Dodam też że jednym z moich partnerów seksualnych był Turek, a dwóch było Murzynami.

Gość Burleshka123456789
Jestescie załosni ludzie...

Gość smutasek ;
wypierdalaj

Gość dziaddek
mam pytanie czy wolisz z dupy do ust czy z ust do dupy ?

Gość Burleshka123456789
Z dupy do ust :)

Gość dziaddek
a grzebiesz rodzyny?

Gość choice
''w takiej ciszy!-tak ucho natężam ciekawie,że słyszałbym głos z Litwy, jedźmy-nikt nie woła.'' FEJK,nie wierzę w Twoje rzekome przeżycie, to ambiwalentne-.-