Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumakuma

ZRANIŁAM GO, JAK GO ODZYSKAĆ? POMÓŻCIE PROSZĘ

Polecane posty

Gość kumakuma

Zerwałam z chłoakiem, bardzo długo ze sobą byliśmy. Teraz nie jesteśmy razem i powiedział, że na razie nie będziemy razem, że zobaczymy jak będzie dalej. Wydaje mi sie że on mnie kocha, tylko że go bardzo zraniłam. Wiedział o tym że mu nie ufam, wiedział że sprawdzam jego tel., że robie mu awantury o wypady do kumpli, że jestem ciągle zazdrosna i nie pozwalam mieć kolezanek, denerwowało go że w każdej naszej sprawie radze sie rodziców, że ciągle posądzałam go o jakies romanse. Co mam zrobić, potrafie sie zmienić. Ostatnio gadaliśmy o nas ale rozmowa nic nie dała, powiedział, że wydaje mu sie że ja nie potrafie sie zmienić a ten związek co był mu nie odpowiada. Jak go przekonac że potrafię być inna?

Gość manos;;sk
A potrafisz?

Gość Emannnueld
Skąd u Ciebie takie podejrzenia? Masz konkretne dowody?

nie potrafisz tak jak ja nie potrafię i wiele innych kobiet które nie panują nad swoimi emocjami :(, po miesiącu, dwóch będzie to samo o ile nie wybierzesz się na terapię jakąś, zaczniesz nad sobą pracowac :)

Gość gość
moje zycie runelo pol roku temu. nie miałam sily by dalej zyc. pierwszy raz milosc dzieki ktorej zycie mialo kolory a potem smutek zal i serce które krwawiło. Zaczęłam szukać sposobów na to by go odzyskać. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Pomyślałam, ze co mi zależy, zamówie rytuał, a nóż się uda odzyskać. Efekty przerosły moje oczekiwania. Po 3 tygodniach wrócił do mnie z płaczem Wybaczyłam jesteśmy teraz razem szczęśliwi.