Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiaaaaaaaa23

ważne! (okulary)

Polecane posty

Kupujcie sobie gdzie chcecie :) tylko powalają mnie na kolana teksty osób, które takie sieciówki mają za jakiś szczyt nie wiem czego...elegancji :p

Gość oczywiście że dostajesz
paragon, gwarancję, opis produktu (zgodny ze zleceniem, tj. receptą, którą przedłożyłaś przy zamawianiu i ewentualne Twoje wymagania) - wygląda bardzo podobnie jak paragon do jakiegoś sprzętu RTV - ja dostałam także ulotkę informującą jak użytkować i jakieś reklamy :) Oczywiście dotyczy to okularów kupionych w salonie optycznym, a nie w drogerii, na bazarze czy w sklepie wolnocłowym.

Gość Puzel - Wuzel
a w którym momencie tu wyczytałaś, że ktokolwiek uważa sieciówki za szczyt elegancji :D czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz

Gość MrOptic.pl
Jeżeli ktoś szuka dobrego salonu optycznego w internecie,to zapraszam na naszą stronę www.MrOptic.pl nikt się nie zawiedzie i chętnie doradzę podczas zakupu.

Gość Dezmond 456
Kupowałem u nich okulary przeciwsłoneczne,na stronie MrOptic i jestem bardzo zadowolony,fachowa i bardzo miła obsługa.

Gość Danielek XSSS
Ja też miałem przyjemność robić zakupy w sklepie www.MrOptic.pl i nie mam zastrzeżeń,bardzo miła obsługa i atrakcyjne ceny.

Gość gość
Moim zdaniem okulary trzeba przymierzyć, inaczej wyglądają na stronie, a inaczej jak się je założy na nos :) Okulary po prostu muszą pasować. Ja od jakiegoś czasu kupuję okulary w Promedzie w Częstochowie, mają bardzo duży wybór. A przede wszystkim ma się pewność, że są dobrze dobrane- bada Cię okulista i optometrysta.