Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina173

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość nina173

Witam:) mam pewne wątpliwości co do tego ponieważ okres miałam dostać 18. 05 . wcześniej miałam zawsze regularny, wiec było to dla mnie dziwne , ze nie dostałam, jednakże muszę powiedzieć ze współżyje z chłopakiem zawsze bez zabezpieczenia i zawsze do końca jest we mnie. kupiłam test ciążowy dzisiaj 25.05 ale własnie dostałam okres . Miałam tez wcześniej mdłości i obecnie tez czuje i do tego ból brzucha. muszę dodać ze miałam w tym miesiącu wiele stresów (matura). czy spóźniający się okres był tym spowodowany czy tez mogę spodziewać się ze jestem w ciąży? czy test mogę wykonać w trakcie okresu?

Gość Ja bym poczekała
i obserwowała okres.Ale jak jest normalny to nie ma sensu robić testu.Schowaj może kiedyś będzie na prawde potrzebny.

Gość kestes
Jeżeli bedziesz obserwować okres i okaże się, ze jest taki jak zawsze (tzn. trfa tyle samo i tak samo jest obfity) to nie ma sensu robic testu. Opóżnienie może być spowodowane stresem. A jeżeli bedzie skąpy i krótszy, to wtedy zrób test. Jestes dośc młoda i widze, ze jedziesz po hardcorze do końca. Jest c to obojętne, cy bedziesz miała dziecko, że tak ryzykujesz?

Gość nina173
nie jest mo to obojetne ale jezeli byłabym w ciazy to napewno bym sie z tego powodu nie załamała. Dla mnie to nie ryzyko A 20 lat to jest dobry wiek do tego... myślę...