Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxi

bóle jajników

Polecane posty

Gość luxi

witam. z soboty na niedzielę pierwszy raz współżyliśmy z moim chłopakiem. zabezpieczyliśmy się, prezerwatywą. uważa, że nie zakończył we mnie, tylko po wyjęciu. w niedzielę jak się obudziłam, zaczęły boleć mnie jajniki, bolą do dziś. dziś zaczęły też boleć mnie nerki. jutro mam umówioną wizytę u ginekologa, oczywiście. ale chciałabym wiedzieć, czy możliwe, bym była w ciąży. ? fakt, chłopak zaspokajał mnie palcami, boję się, że jest taka możliwość,że jakieś plemniki z palców dostały się do pochwy. byłam w trakcie dni płodnych.ale czy jeżeli miałaby być to ciąża, to odczuwałabym już to 2 dni po żekomym zapłodnieniu.?

To nie jest od ciąży :) też tak miałam i potem samo przeszło tzn niezupełnie ale dolegliwości były coraz mniej uciążliwe.

Gość luxi
i miałaś tak po pierwszym razie.?

Tak i po kilkunastu następnych razach też tylko coraz mniej, aż prawie zupełnie przeszło ale nie jest tak żeby zupełnie nigdy nic nie bolało.

Być moze dlatego tak długo, że byłam tak głupia i nie mówiłam mojemu chłopakowi że mnie boli i kochaliśmy sie mimo tego :o Kiedy w końcu powiedziałam był delikatniejszy i czekaliśmy z kolejnym seksem aż ból minie, przewaznie ze trzy dni.

Gość luxi
mogłabyś opisać ten ból jakoś.? w jakich miejscach występował.? bo jestem przerażona, nie chciałabym zostać matką, muszę najpierw skączyć technikum...

Cały dół brzucha mnie bolał i wszystko w srodku i w ogóle źle sie czułam, miałam mdłości. Weź sobie moze coś na zapalenie dróg moczowych, troche pomaga. I no-spa też może być.

Gość luxi
bardzo dziękuję za rady.;)

:) Myślę, że prędzej dostały sie do środka obce bakterie niż plemniki ;) i gin stwierdzi tylko stan zapalny.