Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

to normalne??

Polecane posty

że ciagle sie stresuje przez mojego faceta? np jak to bedzie jak przyjedzie? czy nie będziemy się kłocić itd? bo kłocimy sie bardzo często , on mnie wyzywa ,albo mówi specjalnie pewene rzeczy żeby mnie zranic bo on wie w jaki czuły punkt uderzyć np ogólnie jestem atrakcyjna ,ale mam kompleks ,że jestem za chuda ( 48 kg przy 160) i on o tym wie i mi docina ,że jestem ,,sucha" i takie tam :( to dziwne ,ale np obcy ludzie mi mówią komplementy ,a on nie ,wrecz przeciwnie..wręcz mi dowala i to wtedy kiedy coś zrobie nie po jego mysli np pojde gdzieś z koleżanką jak on przyjedzie i wtedy mi dowala... sam się przyznał do tego ,że robi to specjalnie i na ,,komplementy trzeba sobie zasłuzyć" .. I ogólnie czuje lęk przed tym ,że znowu będę się się stresować , znowu będę przez niego płakać z jakiegoś powodu.. chyba nie powinno tak być? mogłabym mieć innego faceta już mialam różnych adoratorów ,ale głupia jestem z nim

UP

trudne pytanie właśnie.. może uwierzyłam ,że jest taki super i w ogóle i się zakochałam ? ciężko mi czasem ..

bo to chyba dziwne ,że czuje lęk przed weekendem z nim?

to nawet chore i jest początkiem toksycznego związku

Rzuć go i znajdź sobie faceta, który będzie Cię wielbić i nosić na rękach, a nie wyzywać i stresować. To jest chore. Po co z nim jesteś?

chciałabym takiego.. np związek z moi byłym wspominam lepiej. nie stresowałam się przez niego choć miał też inne wady przez które sie rozstaliśmy ,ale to już inny temat coś mnie przy nim trzyma nie wiem sama co.. chyba bardzo się przywiązałam do niego. mam nadzieje ,że to nie miłość tylko przywiązanie . dziwne ,że cierpisz przez kogoś i sie przywiązujesz jednocześnie .. kiedyś był zupełnie inny ,ale to było jakieś półtora roku temu

poczul sie pewniej i że mam nad Tobą "władze", wie że tak łatwo od niego nie odejdziesz i korzysta z tego

tak sobie myślę ,że jestem po prostu zbyt słaba. powinnam byc silniejsza wtedy bym go rzuciła już dawno ,a tak to jestem zbyt sentymentalna itd

też tak myślę ,że poczuł się pewniej ... bo czasem jak chciałam już odejśc to radykalnie się zmieniał ( na chwile niestety)

kopnij go w zad i do wora dziada, na świecie jest jeszcze wielu fajnych facetów jak się szybko uwolnisz od tego matola to jeszcze jakiegoś "złapiesz":)

myślę ,że napewno ,,złapie" ale najgorsze żebym z nim zerwała..

musisz to zrobić szybko i zdecydowanie, idź do niego, oddaj mu jego rzeczy i powiedz, że to koniec, z resztą juz to chciałaś zrobić teraz musisz być bardziej konsekwentna

no mam nadzieje ,że uda mi się być na tyle silną ..

trzymam kciuki i daj jakoś znać jak Ci poszlo :)

ok ;)