Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toshiba Satellite

NOWA GWIAZDA KAFE

Polecane posty

Odpowiedziałas sobie własną stopką jaka z Ciebie gwiazda:)

Gość germanotta niezalog
nick niedobry

Ale to naprawdę ty Muzeumianka? :D Myślałem że mnie nie lubisz, bo przecież wygrałem twój ranking na najgłupszego kafeteriusza, a ty pałasz do mnie miłością :D No ale jak z miłości dałaś mi to pierwsze miejsce... to tak nie bardzo uczciwe to, przykro mi że nie wygrałem tego rankingu uczciwie :(

No skoro widzisz mnie pierwszy raz to nie jesteś gwiazdą, bo zeby byc gwiazdą to trzeba znać kafeteryjne persony :classic_cool:

No, pamietam to :D :D :D Wizytówka kafeterii :D "Wypierdalaj w półprzysiadach tępa szczało" :D :D Czy cus takiego.

Gość A w związku z czym to_
A w związku z czym pokazywali kafeterię w tym programie i kiedy to niby było????? Niedziel.....ja też ma m ostatnio doła...:O:O

Gość Morotola and Noika
Ja Yestem tu Gwiazdą:classic_cool::classic_cool:remember bitch

A pokazywali kafeterię jak była mowa o rozwodach. Pokazywali wypowiedzi z różnych forów internetowych, w tym i z Kafeterii... i było widać mój nick :D Było już jakiś czas temu. Sam niestety tego nie widziałem, ale był o tym temat z którego właśnie to dowiedziałem się że mój nick wystąpił w telewizji publicznej :D Prawa-tywa No to nie wiesz co? I ty piszesz że mnie kochasz... a nie wiesz co? :O No zabijesz się razem ze mną w 2031 roku? :D

To ja was reprezentowałem przed ponad sześcioma miliardami telewidzów na całym świecie... zakładając że każdy mieszkaniec ziemi oglądał w tym czasie Pytanie na śniadanie w TVP2 :D

Gość facet co tu bywa
ja wole DELL-a, a jaki poprzedni nick był?

No to... bo ja planuję skończyć mój nędzny żywot w 2031 roku... w 44 urodziny pójdę do prostytutki, a potem... wypiję sobie szklankę wódki, puszczę To ostatnia niedziela... ten dzień to będzie niedziela, już patrzyłem w kalendarzu... ostatnia niedziela... i strzelę sobie w łeb z rewolweru czarno prochowego :D Zrobisz to razem ze mną? No może poza tym pójściem do prostytutki :D