Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parapampampam

meska solidarnosc?

Polecane posty

Gość parapampampam

Jakies piec miesiecy temu rozstalam sie z chlopakiem. Bardzo to wszystko przezywalam i w sumie dopiero teraz zaczynam stawac na nogi. Niedawno dostalam zaproszenie na wesele do kumpeli i,jako ze zupelnie nie mialam z kim isc,postanowilam zaprosic naszego wspolnego kumpla. Wlasnie przed chwila dostalam od niego odpowiedz, ze bardzo mu milo, ze o nim pomyslalam, ale musi mi odmowic bo 'nie chce miec krzywych akcji z X' (X-moj ex) . Nie za bardzo rozumiem, bo po pierwsze-to On mnie zostawil, ma mnie centralnie gdzies, od rozstania sie nie odzywal mimo,iz ja probowalam o nas walczyc. Po drugie przeciez nie chcialam odrazu byc z tym kumplem, poprostu wiedzialam,ze z nim bede sie dobrze na tym weselu bawic. Wydaje mi sie, ze on poprostu nie za bardzo chcial ze mna isc, wiec wzial taka wymowke z dupy.. Bo co innego,jakbym to ja skrzywdzila exa,to to moge zrozumiec. Istnieje taka meska solidarnosc typu: nie bede chodzil na imprezy z byla kumpla? Hmmm..

Gość nowoczesny edek
my mamy swój honor dziecko, ty to byś pewnie rozłożyła od razu nogi przed byłym chłopakiem koleżanki

Gość nowoczesny edek
przyjaciółką*

Gość Pan imperator
Dobrze postąpił, zrobiłbym tak samo. Nie można chodzić na imprezy z byłymi dziewczynami swoich kumpli niezależnie od powodów z jakich się rozstali.

Nie zadaje się z byłymi dziewczynami kumpli. Never ever.