Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka_a

Pytanie o studia!!!! pomocy proszę

Polecane posty

Gość maturzystka_a

składam na lekarski, ale nie wiem jak tam ta moja matura dlatego chciałam też złożyć np. na pielęgniarstwo żeby rok pochodzić i np. poprawić maturę.. i pytanie- czy jeśli np. w trakcie się zdecyduję zrezygnować albo obleje jakiś przedmiot to czy to wezmą pod uwagę kiedy ponownie będę składać na lekarski czy będę miała normalnie czyste konto??

Gość maturzystka_a
odpisze ktoś ?? :(

Gość kliop
Nie wiem co ci doradzic. Niby nie biorą tego pod uwagę, ale pomyśl na mózg, że jeśli komus podpadniesz na pielęgniarstwie a ten ktoś będzie znał kogoś z lekarskiego to będziesz miała w konsekwencji przechlapane na lekarskim. Siedzieć w domu źle ale wdepnąć w pielęgniarstwo też niedobrze.

Gość lolunia 888
nie prawda to w ogole sa inne kierunki nawet jak sie cos zawali to to nie ma znaczenia na lekarskim-inny indeks inne przedmioty

Gość maturzystka_a
dzięki ;)

Gość afgatka
możesz się nawet nie stawiać na egzaminy , najwyżej ci dadzą wrzesień ,a ty i tak się wypiszesz na inny kierunek

Gość maturzystka_a
heh to sami mnie wyleją i nawet rok nie pochodzę :P

Gość maturzystka_a
a słuchajcie, bo ja jak coś to bym poprawiała maturę w styczniu ( zagranicą) a wtedy też jest właśnie sesja.. :O mogłabym po prostu się nie stawić na egzamin tak jak afgatka pisze albo napisać,że zaliczę w późniejszym terminie ?