Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macho_pikczu

Do kobiet po 30-tce

Polecane posty

bean sprout..... ja to wiem od dawna , co nie zmienia faktu ,że tesknie za męzem , i nie mam go ochoty zdradzać (jak kto to nazywa) nawet z dziewczyna . do taka...> ja sobie zdaje z tego sprawę , wybacz ,ale mam juz duzo za soba i wiem o czym pisze .

taka jedna .... ale ja cały czas biore pod uwage tylko męża ,chyba cos zle zrozumiałas ,albo ja mało czytelnie napisałam.

Gość taka jedna po 30
jestem jestem zrozumialam Was doskonale chodzi w tym wszystkim o to ze pomomi tego ze jestesmy po 30 czy tuz przed czy mamy mez blisko czy dalej potrafimy umiec kontrolowac to co zaczyna sie dziac w naszym ciele, czy szybki numerek z mezem czy dlugi romantyczny wieczor to wszystko daje nam czucie ze chcemy wiecej i tylko z ta jedna osoba chocbysmy mieli czekac i czekac

i tak zezarło dwa moje posty . a było zawarte- nie zamierzam zdradzać . za bardzo kocham ,żeby ryzykowac . panuje nad pożądaniem juz tyle czasu ,ze zaczynam zapominać-fizycznie .:( 😭

Gość taka jedna po 30
wiem ze mozna kontrolowac cialo i to nas odroznia od zwierzac, to nie instynkt kieruje nami do prgnienia porzadnia tylko umysl i choc w dzisiejszych czasach rzadko mozna spotkac takie myslenie, to wiem ze ono jest

myslenie w tym kierunku jest , ale niestety coraz rzadziej u młodszych roczników. niestety . a i starsze coraz bardziej dostosowuje sie do fenomenu wolności ,i to we wszystkim . popieram dązenie ku nowoczesności i zmianom - ale na lepsze . . A takie wyuzdanie ,wolnośc ,dostepnośc , bezgraniczne zrozumienie. -przeraża mnie . nie potrafie sobie wyobrazic ,z czym moje dzieci mając moje lata ,beda sie potykac -w stosunku do swoich dzieci,

Gość taka jedna po 30
mam podobne obawy i boje sie ze lepiej juz nie bedzie... Drodzy milo sie rozmawia i mam nadzieje ze na dzisiejszej wymianie zdan nie pooprzestaniemy, ale obowiazki wzywaja wiec musze sie pozegnac i do kolejnego spotkania