Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logitech111

harmonet wasze historie i proszę o rade:)

Polecane posty

Gość logitech111

Witam jestem tu całkiem nowa:) i wiem że napewno już się gdzieś taki temat przewinął. ALe błagam was o pomoc...!!!! od 12 dni biorę hormonet.. (przepisałm mi go gin. po karmieniu piersią powiedział że spróbujemy te bo mają najmniejsze stęzenie hormonów a jak cośsię bedzie działo to będziemy zmieniac na inne) no i wziełam w pierwszym dniu miesiączki i na drugi dzień już było po miesiączce znikneła... a teraz w 10 tabletce pojawił się znowu taki jak by okres albo większe plamienia i brzuch mnie boli jak przy okresie zawsze bolał... może się tak dzieć??? ja wiem że to się niby reguluje po trzecim opakowaniu ale to moje pierwsze tabsy i ciągle sie zatanawiam czy wszytko jest ok... narazie żadnych innyhc skutków nie zaóważyłam być może a nawet napewno jest jeszcze za wsześcnie... ale licze na wsze odpowiedzi i z góry dziękuje:) pozdrawiam

Gość liliiiiiiiilllll
a od kiedy się jest zabezpieczonym przy zażywaniu tabletek?? bo zaczynam schizować?ze coś bedzie nie tak ... ja biore tabletki co do minutki zawsze o 6 -6:30. mnie lekarz powiedział ze najbezpieczniej to już jest przy 2 opakowaniu??? a jakie są wasze opinie na ten temat

Gość logitech111
hellp nikt mi niechce odpisać:)???