Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaaaaaa

Którego laptopa z tych dwóch?

Polecane posty

Gość kobietkaaaaaa

Co lepiej wybrać? Myślę nad tym drugim, dlatego, że chciałabym sobie na nim też pograć na odpowiednich detalach, a karta w tym pierwszym nie jest taka dobra jak w tym drugim. Ale jakby ten pierwszy ogólnie był szybszy to nie wiem, czy z grami nie zostać na zwykłym komputerze, a nie kupić jedynki. Dysk też ma większy, a w dwójce podobno jest też kiepski dźwięk. Mogłabym ewentualnie dopłacić do 3 tysięcy, ale jakby się opłacało i byłaby duża różnica. Co myślicie? Jakieś propozycje inne? 1. http://www.komputronik.pl/product/122962/Laptopy/Laptopy_notebooki_/Asus_K52JT_SX438V_6_GB_Angel_.html 2. http://www.komputronik.pl/product/119701/Laptopy/Laptopy_notebooki_/Asus_K53SV_SX055V.html

Gość kobietkaaaaaa
Nie za bardzo się otwiera... Może tak wypiszę i powklejam: 1. Notebook Asus K52JT-SX438V wyposażony w nowoczesny procesor Intel Core i5-480M. Dysk twardy 640 GB(Serial ATA5400 RPM), pamięć RAM 6GB(DDR3 1066 MHz). Ekran LCD, typ błyszczący, o przekątnej 15.6 cali i rozdzielczość 1366 x 768 pikseli. Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 6370 (DirectX11, SM 5.0, AvivoHD), 1024 MB. Zainstalowany system operacyjny Windows 7 Home Premium. 2. Asus K53SV-SX055V procesor: Intel Core i5-2410M; wielkość pamięci RAM: 4 GB; przekątna ekranu LCD: 15.6 cali; nominalna rozdzielczość LCD: 1366 x 768 pikseli; typ ekranu: błyszczący (glare); pojemność dysku twardego: 500 GB; napęd optyczny: DVD+/-RW DL; zainstalowany system operacyjny: Windows 7 Home Premium; waga: 2.6 kg; dedykowana grafika: tak; Core i5 2410M | LCD: 15.6" | nVidia GT 540 | RAM : 4GB | HDD 500GB | Windows 7 HP Ktoś ma jakiegoś? Albo innego do 3 tysięcy? Doradźcie coś. Nie jest to dla mnie mały wydatek i chciałabym po prostu dobrze wybrać.