Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszczaa

Czy wróciłyście do papierosów po ciąży/karmieniu?

Polecane posty

Gość myszczaa

jak w temacie....

niestety....ale palę mało, bo dopiero wieczorem jak synek śpi ide na balkon na jednego papieroska, nie chcę żeby czuł fajki ode mnie

jak zaszłam w ciazę przestłam palić , karmiłam 6 miesięcy - też nie paliłam , czyli prawie 1,5 roku bez jednego papierosa . Skończyłam karmić zapaliłam na "spróbowanie" chociaz wcale mnie nie ciągnęło i .. poszło . Na początku tez paliłam mało , nigdy jak szłam z wózkiem , dopiero jak mała usneła, to odchodziłam kawałek i paliłam , potem wycierałam rece chusteczką nawilzaną i obowiązkowo tik taki lub gua do zucia. Z czasem się to zmieniło , jak mała bawi sie w piaskownicy to ja wychodzę przed plac zabaw i palę , zdarza mi się równiez iść z wózkiem i palić , w domu nie palimy , wychodzimy na zewnątrz , ale córka wie że palę , chce iść z mamą na "papieroska" . Dumna z tego nie jestem , ale tak wyszło ...

Gość co to znaczy że
"chce iść z mamą na "papieroska"" o boże.... :O :O

Gość Inna PM
Tak wyszło;/ Nie masz silnej woli i tyle. Puste żale.

Gość ja palilam kilka razy w zyciu
Mam dwojke dzieci,nigdy nie zapale juz..Moj M rzucil po urodzeniu melaje i juz nie pali 1,5 roku..Gdy wchodze do pokoju do kogos kto pali,to nawet okna otwarte,odswiezacze itp nic nie skutkuja..smrod jest w zaslonkach w ciuchach ..Poprostu wszedzie ! biedne dzieciaki..

po pierwsej ciazy i po tym jak skonczylam karmienie palilam,zaczelo sie od malych ilosci a potem juz poszlo.bedac w ciazy myslalam jak to bedzie znowu spokojnie zapalic,teraz wiem ze nie wroce do papierosow.nie che.skoro 9 miesiecy mozna nie palic i potem przez okres karmienia ,to po co siegac po papierosa po takim okresie? latwiej jest rzucić palenie bedac w ciazy niz pozniej.

Gość ja niestety wróciłam
nie paliłam przez całlą ciążę i karmienie piersią przez co na początku ciąży chodziłam nerwowa, ale później było lepiej no i teraz (mały ma 15 miesięcy a karmiłam 5) pale tylko jak mały śpi 1 papieros podczas południowej drzemi i później dopiero wieczorem