Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela w opałłach

Wyskoczyło mi na wardze tzw. ,,zimno,, czy moge mimo to karmic dziecko piersia ?

Polecane posty

Gość hela w opałłach

Dodam,ze przed ciąza raz na jakis czas tez mi to wyskakiwało,w ciązy ani raz dopiero teraz..

Gość 12213232
opryszczka art poniżej http://babyonline.pl/niemowle_karmienie_piersia_artykul,5692.html Byłam w szpitalu z dzieckiem i tam była dziewczyna z niemowlęciem, która dostała opryszczki na czas tego syfu na wardze ojciec siedział w szpitalu a matka odciągała pokarm w domu, pewnie to ze względu na szpital a więc i fakt, że dziecko było na antybiotyku, osłabione więc większe ryzyko zarażenia, nie wiem??

Gość herpes wirus hhkjkk
ten wirus namnaża się w pęcherzyku na wardze i przez kontakt typu całowanie dziecka możesz je zarazić albo też dotykając ust, które oblizałaś, a potem do buzi dziecka - i jeśli ma jakieś mikrouszkodzenia błony śluzowej jamy ustnej czy na wargach, no to może się w ten sposób zarazić. Staraj się powstrzymać przed dotykaniem ust i nie całuj dziecka to nie zarazisz

Gość Krosta na języku
naklej sobie ten plaster na opryszczke no i nie caluj dziecka. myj czest dlonie. ja karmilam jak mialam opryszczke.