Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela w opałłach

Karuzela DO ŁÓŻECZKA DLA dwumiesieczniaka ? JAKA ?

Polecane posty

Gość hela w opałłach

zEBY NIE BYLA ZWYMYSLANA,ALE NAPRAWDE CIEKAWA DLA DZIECKA? JAKAS ZE SWIATELKAMI-WARTO? DORADZCIE PROSZE :)

ja córce upatrzyłam niedrogo z FP na allegro taką zwykłą,nakręcaną z trzema misiami pluszowymi ;) jeden jest czerwony z żóltymi paseczkami,drugi zielony a trzeci żółty. Nie ma żadnych światełek ;) pierwsze kilka dni to cieszyła się jak "mysz do sera" kiedy karuzelka grała i sie kreciła :D jak kupiłam miała półtora miesiąca,teraz ma 3,5 miesiącs i jak się kręci to jak jedna zabawka jest za daleo to przechodzi wzrok na drugą,lubi zasypiac w łóżeczku,może właśnie dzięki tej melodyjce :) takie z projektorem są przeważnie sporo droższe ;/

Gość mamamam26
mój wogóle nie lubił karuzeli - wydatek w błoto

Gość smerfetkaaaaaaaa
mój zaczął się interesować karuzelk,a dopiero jak skończył 3msc teraz potrafi leżeć pod nią nawet godzinę mamy taką z FP rain forest

Gość ja mam z fp
z rybkami (ocean wonder) przerobioną na prąd i jest super bo niestety ale te karuzele zjadają ogromne ilości baterii i to bardzo drogi interes, a dzięki temu, ze jest na prąd to sobie mała słucha bez obaw i ogląda i się cieszy.

Gość ja mam z pu
Ja mam taką. W sumie to dostalismy ja na prezent, ale moim zdaniem jej zaleta jest to ze nie jest ciezka. Jak widziałam z fp na przyklad, to tam sa takie projektory o ktorych jak pomysle ze mogly by spasc na dziecko to masakra. Faje jest tez ze te zawieszki to sa male maskotki, wiec zawsze potem mozna odpiac i dac dziecku do zabawy. http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-475-Karuzela-Wiosenna-z-Motylkami-TAF-Toys.html

Gość Prawdomownoscc
zwykla kup plastikowe misie z baby one np nei warto inwestowac lepiej potem kup pozadna mate potem dzieci wola juz byc w centrum a nie w lozeczku

Fisher Price z serii Rainforest, mój mały ma ją o 2 mż i cały czas cieszy się na jej widok.

ja mam FP z biciem serca i projektorem fajna sprawa:) mała zajmie się nią na godzinę czasem :)a u niej to rzadkość

Gość nie kupuj nakrecanej
bo będziesz cały czas tylko chodziła i nakręcała. Ja taką miałam i dostawałam kota. Szlam obierać ziemniaki, dziecko się bawiło karuzelą i po 2 minutach musiałam biec do łóżeczka tylko po to żeby nakręcić karuzele bo był wrzask ze się przestawała kręcić. Lepiej kupić jakąś na prąd przerobioną żeby nie brała tak dużo baterii. Poszukaj na allegro bo czasem się takie pojawiają, potem je można odsprzedać tak ze wyjdzie ci taniej niż gdybyś kupiła zwykła nakręcaną a na pewno będziesz bardziej zadowolona. I nie słuchaj, ze sobie dziecko coś na głowę ściągnie. Co niby ma sobie ściągnąć? Do projektora nie dostanie! Za to jak pociągnie mocniej za tą baby ono to ten plastik się złamie i będziesz po SORACH jeżdzić bo to też już przerabiałam niestety.

Gość Aleksandraulala
oj tak szczególnie że z pewnością ją widziałaś!!!!

A u mnie dzieci karuzelka nie interesowała, zainteresowały się nie wtedy, gdy mogły same ją włączać żeby grała (trzeba było pociagnąć w dół zawieszone na niej misie)