MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu ja to mialem tak ze poruszam jezykiem a nagle cos sie rusza a za chwile wypada a ja o niee ja prdl masakra jak do tego doszlo Potem jak sie obudzilem to uff... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 6 godzin temu I po co takie rzeczy się sniom ludziom wgl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu No wlasnie Koorwa ale zajeebiscie bylo dzisiaj, od rana do 17 trenowalem perkusje na padzie treningowym yamaha, potem poszedlem na saunowanie a na koncu wyladowalem za zestawem XD. Teraz piekne niebo i gwiazdy, super dzien spedzilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu Ja lubie jak mi sie sni woda slonce gory piekne widoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, BożaOdbytnica napisał: Najgorszy sen to że byłam w ciąży albo już mialam dziecko z jakąś dziwna głową. Kùrwa obudzenie się było cudem Moje tez 2 najgorsze to zęby i ciąża twojego posta o zebach nie doczytałam tak był obrzydliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu Ciaza haha Mnie sie kiedys snilo ze ruucham Kim Kardashian w tylek od tylu Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Moje tez 2 najgorsze to zęby i ciąża twojego posta o zebach nie doczytałam tak był obrzydliwy Sen w realu był jeszcze bardziej obleśny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 6 godzin temu Mnie się raz cavill śnił i to był piękny sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, tymczasowablokada napisał: O kreskach na teście ciążowym Hahaha przypomniał mi sie wiersz ‚tylko rób tak żeby nie było dzieci’. Bursa bodajze zalosny obrazek. Miejscowa idjotka z tutejszym cretino. Tu juz nie pamietam autora piosenka chyba jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu A kto to cavill Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 6 godzin temu Lubje koszmary ogólnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu Haha ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Hahaha przypomniał mi sie wiersz ‚tylko rób tak żeby nie było dzieci’. Bursa bodajze zalosny obrazek. Miejscowa idjotka z tutejszym cretino. Tu juz nie pamietam autora piosenka chyba jakaś Tuwim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, MerkuT napisał: A co to labubu? A bany na ip dostajesz? Takie guwno brzydkie dla dziedzi i Klaudiuszy mentalnych. Zabawka brzydka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, MerkuT napisał: A kto to cavill To se zobacz a nie pożałujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: Tuwim Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 6 godzin temu Labubu jest dla grzeszników bo to demon zaklęty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu Mnie sie w lesie czasem snily koszmary Pamietam moja pierwsza noc w namiocie w lesie z 8 lat temu to ja spalem, i nagle slysze ze cos przed namiotem chodzi, jakies kroki Za chwile ekran w telefonie mi sie bialy robi i wylacza bialy i wylacza miga Za chwile jakis stary zielony dziad z wkuurwiona mina rzuca we mnie puszkami,.do namiotu mi wlazl a ja sie dre AAAA do siebie, zeby sie obudzic i bylo po polnocy... Wtedy jeszcze mieszkalem z mama, to ucieklem stamtad w podskokach, ale bylem przerazony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 59 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, MerkuT napisał: A kto to cavill Aktor ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu Cos jak laleczka voodoo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 6 godzin temu Haha ja mam paraliż senny często że ktoś pod moimi drzwiami stoi i patrze w wizjer xD krindz w chùj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, MerkuT napisał: A James to nie Jim? Ja mam kumpla Jamesa z ktorym kiedys gralem w zespole xD Dzwonil do mnie o 22 ale mialem telefon wylaczony Niedawno kupil ze swoja ukochana 4 pokojowy dom i w garazu bedzie music room robil i bedziemy grali muze xD. Wpadasz Krejzi posluchac? xD Nie wiem ale jest 2 - jeden z doorsow a drugi inny tez nagrywał płyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 6 godzin temu Jo to jest haram w chùj ten labubu smierdzoncy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu Ahh, spoko ;P nie slyszalem... Ja glownie slucham zespolow, ktorych sluchalem za dzieciaka i nastolatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BożaOdbytnica napisał: Haha ja mam paraliż senny często że ktoś pod moimi drzwiami stoi i patrze w wizjer xD krindz w chùj A to nie takie coś ze masz wrażenie ze coś ci siedzi na klacie? Kumpela tak miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu Mialem czesto piekne sny, ze sobie spaceruje i widze same gory i snieg i panorama, takie sny to ja rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 6 godzin temu Moze to zmora jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 6 godzin temu Zęby jak się śnią to na śmierć, a Tuwim pochodził z Łodzi i nigdy tam nie byłam. Marzy mi się zwiedzenie Łodzi i strzelenie kilku fot 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, MerkuT napisał: Mnie sie w lesie czasem snily koszmary Pamietam moja pierwsza noc w namiocie w lesie z 8 lat temu to ja spalem, i nagle slysze ze cos przed namiotem chodzi, jakies kroki Za chwile ekran w telefonie mi sie bialy robi i wylacza bialy i wylacza miga Za chwile jakis stary zielony dziad z wkuurwiona mina rzuca we mnie puszkami,.do namiotu mi wlazl a ja sie dre AAAA do siebie, zeby sie obudzic i bylo po polnocy... Wtedy jeszcze mieszkalem z mama, to ucieklem stamtad w podskokach, ale bylem przerazony Ale to była prawda czy sen? Brzmi przerażająco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: A to nie takie coś ze masz wrażenie ze coś ci siedzi na klacie? Kumpela tak miała Różnie może być. Mnie nic nie siedziało na klacie. Pewnie zależy od cyckow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach