Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

Biochemia Urody

Polecane posty

Cześć Dziewczyny! Czy zamawiacie kosmetyki z Biochemii Urody? Jeśli tak to czy jestescie zadowolone co o nich sądzicie? Mam zamiar zamówić...

Gość ja zamawiałam, ale nic prawie
mi nie pasowało, za każdym razem uczulenia i wogóle jedyne co to puder bambusowy jest ok reszta sobie leży, kwas hial. ojojoba, tucuma, słonecznikowy, serum alveo. maseczka i wiele, wiele innych nic się nie sprawdza dla mnie, każdy reaguje inaczej

Gość icoteraz29
też zamawaiłam i sama kręciłam kremy, ale uczulały mnie bardzo - więc odpuściłam.

Gość heidiheidi
ja rowniez zamówiłam puder bambusowy, maslo shea i hydrolat oczarowy. o pudrze jakos zapomniałam, masło shea stosuje gruba warstwa na dlonie na noc i zakladam bawelniane cienkie rekawiczki - bardoz ladnie uelastycznia i wygladza skore. hydrolat mam w opakowaniu z pompka i uzywam jak mglielki do twarzy - po mocnym peelingu np spryskuje sobie twarz, czekam, az sie wchlonie i nakladam krem. albo spryskuje twarz po nalozeniu makijazu - najpierw podklad, pozniej puder w kamieniu i roz do policzkow, i zeby nie miec tych drobinek pudru na twarzy, spryskuje delikatnie twarz, wszystko sie slicznie wtapia w skore, twarz nabiera takiego zdrowego blasku. jak sie wchlonie, to wtedy tusz do rzes i ladny, naturalny makijaz na codzien gotowy. :)

Gość Ja także zamawiałam..
Ale jakoś wybitnie mnie nie uwiodły.. Niby natura, ale wszystko trzeba pilnować z terminami i w ogóle .. a cudów też nie odnotowałam.. więc wolę gotowizny.

Gość Ja także zamawiałam..
Uważam, że to głównie dla tych nawiedzonych, co to tylko w kosmetykach siedzą. Jak ktoś tylko do kosmetyków podchodzi jak zwykły konsument, to go to raczej nie wkręci.. Bo to ani zapach spektakularny, ani konsystencja ..

zamówiłam krem regulujący, serum Lemon, puder, peeling z bromelainą, hydrolat oczarowy... i nie wiem już zwątpiłam....

Ja zamawiam, tonami ;) choć nie tylko na BU, ale i na Mazidłach, Ecospa, Zrób sobie Krem. Z BU bardzo lubię serum Flavo C a moja mama chwali krem z retinolem, inne rzeczy też są fajne (z tego, co zamówiłaś powinnaś być zadowolona). A co do uczuleń to właśnie takie kremy najprościej przed nimi chronią, bo można łatwo wyeliminować uczulający składnik i zastąpić go innym o podobnym działaniu.

Dziewczyny jakie są jeszcze strony podobne do Biochemii Urosy, oprócz Mazidła, Zrób sobie krem...... Gdzi enajlepiej zamówić....?

Gość ewcia5
www.biolander.com kod rabatowy kp-1231 wejdź na stronę i sobie pooglądaj

Gość Patii 98666
Dziewczyny jeżeli szukacie dobrego i sprawdzonego sklepu internetowego z kosmetykami,to polecam www.E-salem.pl kupowałam u nich i jestem bardzo zadowolona z efektów,są oparte na bazie kolagenu,nie podrażniają i dają efekty.

Gość gość
Puder Bambusowy bez szalo.. strasznie wysusza i po calym dniu mam wrazenie jakbym sie kreda wypudrowala. Do tego efekt wykonczenia makijazu plaski. Maslo Shea, maslo kakaowe, hydrolat rozany - bardzo fajne. Olej kokosowy wywolal natomiast ogromna reakcje alergiczna!!! A stosowalam kilka innych, nierafinowanych, eko, rafinowanych, tloczonych na zimno, przeroznych i nigdy zadnej reakcji alergicznej nie mialam...

Gość Nie polecam tego sklepu.

Kosmetyki ok. Ale obsługa to bezczelność i nastawienie wyłacznie na zysk. Otrzymałam nie takie produkty jak zamówiłam, napisałam do niemiłej Pani, odpisała że nie przyjmuje zwrotów, straszyła mnie prawnikeim. Nigdy wiecej tam nie kupię. Jak jest dobrze to ok, ale nie z mojej winy zostałam tak potraktowana. NIE POLECAM. Lepsze sa juz mazidla.com. To samo w ofercie.