Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJaNiezdecydowana

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Witam. Mam kolegę, swego czasu byliśmy najlepszymi kumplami (mimo, że ja miałam wtedy faceta, ON kumplował się też z moim facetem), często jakieś spacery we dwoje, piwko, wspólne gotowanie. Przez pewien czas spędzałam czas albo z tym kolegą, albo z kolegą i chłopakiem... On był zawsze przy mnie, potrafił przyjść do mnie o 23 i siedzieć do 2 w nocy... Ale tylko gadaliśmy, on mnie nigdy nie dotknął, nie przytulił, nawet przy składaniu życzeń mnie nie przytulił... Później pokłóciłam się z tym kolegą. Z jego strony padły słowa, że jestem rozkapryszoną, rozpieszczoną dziewczynką, która bawi się ludźmi... (zachowałam się bardzo nie w porządku wobec niego) Przez jakiś czas od kłótni nie odzywaliśmy się do siebie wcale. Nawet jak się spotykaliśmy (wspólni znajomi) to on nie odzywał się do mnie wcale. Po czasie zaczął się odzywać, czasem chamsko i niemiło, a czasem normalnie gadaliśmy. Gdzieś tak w między czasie uświadomiłam sobie, że mi na nim zależy jako na chłopaku i rozstałam się ze swoim. No i co jest teraz? Bardzo często łapię go na tym, że on patrzy się na mnie, uśmiecha... Gdy ja przyłapię go na patrzeniu się na mnie to jego reakcja zależy od tego co ja zrobię. Gdy np. Patrzę się na niego to wtedy patrzymy się na siebie na wzajem. A gdy spojrzę i odwrócę wzrok to on też odwraca wzrok... Poza tym są między nami takie dziwne relacje. Czasem normalnie ze sobą gadamy i jest wszystko OK, a kiedy indziej zachowujemy się jak najwięksi wrogowie... Próbowałam się z nim pogodzić, powiedział, że jeszcze nie jest na to gotowy, może kiedyś... Wydaje mi się,że jemu też na mnie zależy, ale mogę źle interpretować jego zachowanie.

Jak sprawdzić, czy on też coś do mnie czuje, po czym to rozpoznać? i zastanawiam się, czy fakt, że on jest kumplem mojego byłego, a i ja z byłym się kolegujemy, może wpłynąć na to, że on nawet gdyby miał coś do mnie, to jednak nic z tego by nie wyszło?

Gość zaciekawionaTOBĄ
zapytaj czy jest dalej na Ciebie zly, jesli powie tak to powiedz ze zalezy Ci na nim i zrobisz wszytko zeby nie był zły, a Jesli odpowie ze nie jest na Ciebie zły to zapytaj czy Ci wybaczył i zaproponuj spotkanie? spacer?

Pytałam, czy jest zły, w sumie to wyjaśniłam mu wszystko, dlaczego zachowałam się tak nie inaczej, itd. Powiedział, że zły już nie jest, ale jeszcze mi nie wybaczył. Powiedział, że może kiedyś mi wybaczy, ale jeszcze nie teraz. Na spacer to on się raczej nie zgodzi, jedyne kontakty do jakich się ograniczamy to te w towarzystwie innych, sam na sam ze mną nie chce zostać.

Gość TakaJednaNiezdecydowana
Co ja mam z im zrobić? Prawdopodobnie będziemy się widywać jeszcze tylko do czerwca (u wspólnych znajomych) a później nie wiem jak to będzie. Będziemy w jednym mieście mieszkać, ale czy to wypada, żeby ja (była dziewczyna jednego z jego bliższych kumpli) wyznawała mu co czuję?