Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik dziś

Czy długość penisa jest dziedziczna po ojcu ?

Polecane posty

Gość zapytajnik dziś

Jak mam 18 cm tzn. że stary też takiego ma ? :D

No, dziedziczy się takie rzeczy chociaż niekoniecznie sa to wierne kopie. Tak myślę, ale ja się nie znam. :D

No a jeśli odziedziczyłem po matce? (z okazji Dnia Matki, pozdrawiam wszystkie Panie majce potomstwo)

Gość zapytajnik dziś
a piersi się dziedziczy po matce ? :D Z piersiami to łatwiej sprawdzić ;)

Wielkosć piersi zależy najczęściej od masy ciała. Sutki się dziedziczy. Jakkolwiek głupio to brzmi.

No i śmichu - chichu, a sprawa jest poważna. Bo moja matka (i Wy, szanowne Panie również) nosi w sobie część genów swojego taty, także i tych związanych z prąciem. Więc, czy Wam się podoba to czy nie, drogie Panie, cały czas macie w sobie penisa.

Serdecznie jeszcze raz wszystkie Panie przepraszam, za moje dowcipy po bandzie. Postaram się utrzymać ten poziom...

Stary Satyrze- nawet nie wiesz, jak bardzo bym tego penisa w sobie chciała mieć haha No dobrze, a teraz serio na temat dziedziczenia- z penisem czy z piersiami jest tak samo jak z innymi częściami ciała. Możesz mieć nos po ojcu, dłonie po dziadku, a penisa po jakimś pra pra pra dziadku. Jesteśmy mieszanką różnych cech nazbieranych przez pokolenia ;) I na przykład- jeśli facet ma dużego, to wcale nie znaczy, że jego brat też. Na to nie ma reguły ;)

Gość gość
Oczywiście, że tak. Ja widziałem penisa mojego ojca i nawet szczerze mówiąc mój jest już dłuższy o jego.